Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Tohatsu


 

 

A HONLAPON MEGJELENŐ FORINT ÁRAK 390 HUF/EUR ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK.

A RAKTÁRON NEM LÉVŐ TERMÉKEK ÁRA MEGRENDELÉSKOR MINIMÁLISAN VÁLTOZHAT.

A Tohatsu bemutatása

Tudta Ön, hogy a mai napig a Tohatsu az egyetlen csónakmotor, amit még mindig Japánban gyártanak? Ez sok mindent elárul a minőségéről.

A négyütemű Tohatsu motorok a minőség garanciáját jelenti. Ennek tökéletes bizonyítéka, hogy a globalizálódó piacon a gyártók kooperációja miatt, már évek óta a Tohatsu gyártja a Mercury és Mariner összes 30 LE alatti motorját. 
A Tohatsu 20LE például a hajólevél nélkül vezethető motorok egyik legjobb ár-érték arányú modellje. Mérete és súlya miatt kézzel könnyen mozgatható, kezelése a hagyományos csónakmotorok elvét követve roppant egyszerű. 

A Tohatsu külmotorokról szólva elmondható, hogy magas minőséget és megbízhatóságot képviselnek. A Tohatsu márka hosszú évek óta ismert a hajózás világában, és kiemelkedő teljesítményt nyújt a hajómotorok terén.

A Tohatsu széles választékot kínál külmotorokban, amelyek különböző teljesítményűek és kialakításúak, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő modellt. A Tohatsu külmotorokat alaposan tervezik és tesztelik, hogy biztosítsák a hatékonyságot és a tartósságot a vízen.

A Tohatsu motorokat kiváló minőségű alkatrészekből építik, és szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül. Ez a minőségközpontú megközelítés garantálja, hogy a Tohatsu motorok megbízhatóan működnek és hosszú élettartammal rendelkeznek.

A Tohatsu motorok könnyen kezelhetők és karbantarthatók. Azok számára, akik kezdők a hajózásban, a Tohatsu motorok könnyen kezelhető vezérlőkkel és egyszerű indítási folyamatokkal rendelkeznek.

Összességében a Tohatsu külmotorok a minőségre és megbízhatóságra helyezik a hangsúlyt. Ha megbízható és hatékony hajómotort keresel, a Tohatsu kínálatában biztosan találsz olyat, ami megfelel az igényeidnek.

A Tohatsu motorok országos szervizhálózattal rendelkeznek, partnereink rendelkezésére állnak téliesítésre, olajcserére, bármilyen időszakos karbantatásra.

Miért könnyű a Tohatsu motorok karbantartása? 

Egyrészt mert a Tohatsu nem ragaszkodik a csak az általa kijelölt szakszervizben történt karbantartáshoz/javításhoz, így ilyen igényével bármilyen csónakmotor javítással foglalkozó szervizt megkereshet.

Másrészt pedig ez nem befolyásolja a motorokra adott 5 év jótállást. A minimum évente egyszer esedékes szerviz betartása a Tohatsunál is kötelező, de azt bárhol elvégeztetheti, a lényeg, hogy egy esetleges garancia igény bejelentésekor ennek megtörténtét bármilyen okmánnyal, akár egy munkalappal is, de igazolja.

Komolyabb javításhoz érdemes egy dedikált Tohatsu szervizt felkeresni.

Hivatalos hazai Tohatsu szervizek listája itt! Tohatsu szervizek

Ismerkedjen meg a Tohatsu történetével itt:  A Tohatsu 1922 - 2022

Az elektromos indítású távkaros modellek kézi karral is rendelhetőek, felár nélkül.

Minden motor ára tartalmazza a propellert, a táv/kézi kart, és 75 LE-ig az üzemanyag tankot, a trim műszert és a fordulatszám mérőt.

Cégünk a Tohatsu minden modelljét forgalmazza, de készleten általában a 2,5; 5; 9,8 és 20 LE motorok kézi karos, rövid tribes változata van.

A teljes Tohatsu árlistát itt találja meg. Szállítási határidőért, kérjük, keresse üzleteinket!

 

A teljes Tohatsu katalógust itt éri el:  

Fontos tudnivaló: A motorokat nem beüzemelve adjuk át, így biztonságosan tudják elszállítani is. A jótállás érvényesítése érdekében javasoljuk, hogy a motorok első üzembehelyezését szakszervizben végezzék el, melynek tényéről igazolás (számla vagy munkalap) is rendelkezésre kell, hogy álljon.

 


63termék
 
63termék