Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Tohatsu

A HONLAPON MEGJELENŐ FORINT ÁRAK 390 HUF/EUR ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK.

A RAKTÁRON NEM LÉVŐ TERMÉKEK ÁRA MEGRENDELÉSKOR MINIMÁLISAN VÁLTOZHAT.

A Tohatsu bemutatása

Tudta Ön, hogy a mai napig a Tohatsu az egyetlen csónakmotor, amit még mindig Japánban gyártanak? Ez sok mindent elárul a minőségéről.

A négyütemű Tohatsu motorok a minőség garanciáját jelenti. Ennek tökéletes bizonyítéka, hogy a globalizálódó piacon a gyártók kooperációja miatt, már évek óta a Tohatsu gyártja a Mercury és Mariner összes 30 LE alatti motorját. 
A Tohatsu 20LE például a hajólevél nélkül vezethető motorok egyik legjobb ár-érték arányú modellje. Mérete és súlya miatt kézzel könnyen mozgatható, kezelése a hagyományos csónakmotorok elvét követve roppant egyszerű. 

A Tohatsu külmotorokról szólva elmondható, hogy magas minőséget és megbízhatóságot képviselnek. A Tohatsu márka hosszú évek óta ismert a hajózás világában, és kiemelkedő teljesítményt nyújt a hajómotorok terén.

A Tohatsu széles választékot kínál külmotorokban, amelyek különböző teljesítményűek és kialakításúak, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő modellt. A Tohatsu külmotorokat alaposan tervezik és tesztelik, hogy biztosítsák a hatékonyságot és a tartósságot a vízen.

A Tohatsu motorokat kiváló minőségű alkatrészekből építik, és szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül. Ez a minőségközpontú megközelítés garantálja, hogy a Tohatsu motorok megbízhatóan működnek és hosszú élettartammal rendelkeznek.

A Tohatsu motorok könnyen kezelhetők és karbantarthatók. Azok számára, akik kezdők a hajózásban, a Tohatsu motorok könnyen kezelhető vezérlőkkel és egyszerű indítási folyamatokkal rendelkeznek.

Összességében a Tohatsu külmotorok a minőségre és megbízhatóságra helyezik a hangsúlyt. Ha megbízható és hatékony hajómotort keresel, a Tohatsu kínálatában biztosan találsz olyat, ami megfelel az igényeidnek.

A Tohatsu motorok országos szervizhálózattal rendelkeznek, partnereink rendelkezésére állnak téliesítésre, olajcserére, bármilyen időszakos karbantatásra.

A motorokra 5 év jótállást adunk.

Ismerkedjen meg a Tohatsu történetével itt:  A Tohatsu 1922 - 2022

Az elektromos indítású távkaros modellek kézi karral is rendelhetőek, felár nélkül.

Minden motor ára tartalmazza a propellert, a táv/kézi kart, és 75 LE-ig az üzemanyag tankot, a trim műszert és a fordulatszám mérőt.

Cégünk a Tohatsu minden modelljét forgalmazza, de készleten általában a 2,5; 5; 9,8 és 20 LE motorok kézi karos, rövid tribes változata van.

A teljes Tohatsu árlistát itt találja meg. Szállítási határidőért, kérjük, keresse üzleteinket!

A teljes Tohatsu katalógust itt éri el:  

Fontos tudnivaló: A motorokat nem beüzemelve adjuk át, így biztonságosan tudják elszállítani is. A jótállás érvényesítése érdekében javasoljuk, hogy a motorok első üzembehelyezését szakszervizben végezzék el, melynek tényéről igazolás (számla vagy munkalap) is rendelkezésre kell, hogy álljon.

 

        


33termék
 
33termék