EZ Lítium akkumulátorok

Milyen akkumulátort és hogyan használjon az EZ motorokhoz?

Az akkumulátor az elektromos hajtómotorok újfajta "üzemanyaga", így soha nem kell benzinkútra menni, hogy tankoljon. Csak otthon vagy a kikötői csatlakozónál kell újratölteni az akkumulátorokat.

Miután kiválasztott egy elektromos külmotort, amely megfelelő lesz a terhelt hajó súlyához és hatékony mozgatásához, a következő feladat az akkumulátor csomag (akkupack) méretének meghatározása. Ez tárolja majd a hajózáshoz szükséges energiát.

Az akkumulátor mérete attól függ, hogy milyen áramerősséget kíván rendszeresen használni, és hogy mekkora távolságot kíván megtenni. Nem könnyű kitalálni az aktuális igényt, mert minden hajó különbözik a másiktól, a hajótest alakjában, hosszában, terhelésében, sebességében, vagy csak a napi használni kívánt üzemórájában. Bővíthető akkumulátor-moduljaink sokkal könnyebbé teszik az életét, és segítenek annak meghatározásában, hogy mekkora akkumulátor csomagra van szüksége igényeihez képest.

 Először mindenképpen csak egy akkumulátor modult vásároljon, hogy tesztelje a hajó teljesítményét az elektromos motorral, és megtudja, mennyi áramot igényel hajója különböző sebességeknél. A hajó kezdeti tesztelése után könnyedén kitalálhatja, hogy hány ilyen akkumulátor modul szükséges a hajó sebességének és hatótávolságának biztosításához.  A Scalable Battery Hub QuadCell, (lásd a termék fotóját) segítségével egyszerűen, párhuzamosan összekapcsolhat akár 4 bővíthető akkumulátor modult is, így nagyobb kapacitású akkumulátor csomagot hozhat létre. Két ilyen elosztót használhat akár 8 akkumulátor modul összekapcsolására. Minden akkumulátor modul könnyű, egy fő számára kényelmesen hordozható. Minden modul saját akkumulátor-kezelő rendszerrel (beépített BMS) és töltővel rendelkezik, melyet az ára tartalmaz. Kétféle akkumulátormodult fejlesztettünk ki különböző elektromos hajók számára, a 48V30AH és a 48V50AH típusokat. Jellemzőik és funkcióik alapvetően megegyeznek, kivéve, hogy eltérő kapacitással rendelkeznek. Mindegyik rendelkezik beépített LED-mérővel.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: