Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

EZ Lítium akkumulátorok

Milyen akkumulátort és hogyan használjon az EZ motorokhoz?

Az akkumulátor az elektromos hajtómotorok újfajta "üzemanyaga", így soha nem kell benzinkútra menni, hogy tankoljon. Csak otthon vagy a kikötői csatlakozónál kell újratölteni az akkumulátorokat.

Miután kiválasztott egy elektromos külmotort, amely megfelelő lesz a terhelt hajó súlyához és hatékony mozgatásához, a következő feladat az akkumulátor csomag (akkupack) méretének meghatározása. Ez tárolja majd a hajózáshoz szükséges energiát.

Az akkumulátor mérete attól függ, hogy milyen áramerősséget kíván rendszeresen használni, és hogy mekkora távolságot kíván megtenni. Nem könnyű kitalálni az aktuális igényt, mert minden hajó különbözik a másiktól, a hajótest alakjában, hosszában, terhelésében, sebességében, vagy csak a napi használni kívánt üzemórájában. Bővíthető akkumulátor-moduljaink sokkal könnyebbé teszik az életét, és segítenek annak meghatározásában, hogy mekkora akkumulátor csomagra van szüksége igényeihez képest.

 Először mindenképpen csak egy akkumulátor modult vásároljon, hogy tesztelje a hajó teljesítményét az elektromos motorral, és megtudja, mennyi áramot igényel hajója különböző sebességeknél. A hajó kezdeti tesztelése után könnyedén kitalálhatja, hogy hány ilyen akkumulátor modul szükséges a hajó sebességének és hatótávolságának biztosításához.  A Scalable Battery Hub QuadCell, (lásd a termék fotóját) segítségével egyszerűen, párhuzamosan összekapcsolhat akár 4 bővíthető akkumulátor modult is, így nagyobb kapacitású akkumulátor csomagot hozhat létre. Két ilyen elosztót használhat akár 8 akkumulátor modul összekapcsolására. Minden akkumulátor modul könnyű, egy fő számára kényelmesen hordozható. Minden modul saját akkumulátor-kezelő rendszerrel (beépített BMS) és töltővel rendelkezik, melyet az ára tartalmaz. Kétféle akkumulátormodult fejlesztettünk ki különböző elektromos hajók számára, a 48V30AH és a 48V50AH típusokat. Jellemzőik és funkcióik alapvetően megegyeznek, kivéve, hogy eltérő kapacitással rendelkeznek. Mindegyik rendelkezik beépített LED-mérővel.


5termék 15
5termék 15