Hajómodell Enterprise festett L60 VVL

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
Hajómodell Enterprise festett L60 VVL
Cikkszám
091115
35 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 360 Ft
ENTERPRISE PAINTED
-1930-

TÖRTÉNETE: Az Enterprise a 15. Amerika Kupa győztes hajója. 1930 szeptember 18-án legyőzi a Shamrock V-t.

HAJÓMAKETT LEÍRÁSA

MÉRETE:   60 x 11 x 80 cm
  
ANYAGA: akácia - mahagóni, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa.

TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.

CSOMAGOLÁS:  A fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal,   forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.


 Az Enterprise méretarányos fa hajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dícséri. A palánkozott technikával készült dísztárgy a legapróbb részletig kidolgozott, elkészítéséhez nem használnak előre összeállított fa építőkészleteket. 
A makett kiváló minőségű fa alapanyagokat tartalmaz, melyek garantálják a dísztárgy harmonikus beilleszkedését a lakberendezés és a design világába. 
A vitorlás makett kajütablakait, horgonyait és más bonyolult részleteit, rézből, bronzból, fémötvözetekből készítik, saját műhelyükben. A vitorlázás elengedhetetlen kellékei, a vitorlák kézzel varrottak. 
A méretarányos fa hajómakett több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok s  festmények alapján. 
Az Enterprise hajómakett minőségét és pontosságát a gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kiváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.


AJÁNLJUK
Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepció stb.), s bútorok exkluzív kiegészítőjeként ezt az elegáns dísztárgyat.

"A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES, SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja." 
Hajózzon be Önhöz is a szerencse! 
Az Enterprise hajómodell egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapra, évfordulóra, karácsonyra.
Adatok
Cikkszám
091115
Hasonló termékek