Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Hajómodell Le Royal Louise 56 cm VVL
Hajómodell Le Royal Louise 56 cm VVL
199 000 Ft

Hajómodell Le Royal Louise 56 cm VVL

LE ROYAL LOUIS

  • MÉRETE: 85 x 26 x 69 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk. Az orrárbocot a termék kicsomagolása után kell a helyére állítani.

 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
VVGNTS0010W-70
Rendelésre
199 000 Ft
Részletek

A hajó története

Hossz: 56 m
Szélesség: 15 m
Legénység: 1260 fő (háború idején)
Fegyverzet: 120 ágyú
Ország: Francia 1692
1692-ben Toulonban Coulomb építette ezt az 56 m hosszú, 15 m széles, 120 ágyús, háromfedélzetes francia hajót. Díszítését Le Brun tervezte. A Royal Louis volt a Francia Királyi Haditengerészet legtűzerősebb hadihajója. 2500 m2-es vitorlafelülettel rendelkezett. A hajó legénysége háború idején elérte az 1260 főt, beleértve a tengerészgyalogos századot, illetve a tüzér-testületet. Az évek alatt számos átépítési munkálaton ment keresztül, amelyek jelentős változást hoztak a vitorlázatban és a hajótestben. A legszembetűnőbb változások: a hátsó fedélzet drasztikus süllyesztése, illetve az árboc megszűnése. Mindemellett a hajó legfőbb fegyverzete érintetlen maradt, csak az elülső és hátsó fedélzet legkisebb tüzérségében történtek változások. Az általunk kiállított hajómodell az 1779-es tervek mintájára készült, amikor a kék-fehér hajóraj admirális hajója volt, és az amerikai hajóraj közé tartozott. Earl d’Estaing-nek is nevezik.

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepció stb.), s bútorok exkluzív kiegészítőjeként ezt az elegáns dísztárgyat. A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES,SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja. Hajózzon be Önhöz is a szerencse!
A Le Royal Louis hajómodell egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapra, évfordulóra, karácsonyra.
Kollégák elbúcsúztatásakor – a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élettengerén.
Partner számára – a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: egy hajóban evezünk, egy cél érdekében.
Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jó kívánságainkat a jegyespárnak. Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe.
Édesapjának – valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák meg védeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.

Adatok
Cikkszám:
VVGNTS0010W-70
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek