Hajómodell Shamrock L50 VVL

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
Hajómodell Shamrock L50 VVL
Cikkszám
091137
30 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 305 Ft
Fa vitorlás makett leírása

Makett mérete: 50H x 9SZ x 68M cm  

Hajó történet:

A Shamrock V-öt 1930-ban építették Sir Thomas Lipton ötödik és egyben utolsó America's Cup szereplésére. A Nicholson tervezte hajó az első brit jacht volt, melyet az új J Class osztályelőírás szerint építettek, és egyben az utolsó, amelyet fából. 


A Shamrock hajó maketthez, fából készült talpazatot, (a bútoron való könnyű elhelyezés érdekében) és esztétikus fém névtáblát biztosítunk.
A Shamrock teljes egészében kézzel készített fa hajó makett, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzá értő munkáját dicséri. A palánkozott technikával készített dísztárgy elkészítésénél nem használnak előre összeállított faépítő készleteket.
A makettek építésénél a legjobb minőségű fákat használják (mint például;mahagóni ében, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa), melyek garantálják a dísztárgy beilleszkedését a lakberendezés és a design világába.
A vitorlás makett kajütablakait, horgonyait és más bonyolult részleteit,fémötvözetekből készítik, saját műhelyükben.
A vitorlázás elengedhetetlen kellékeit, a vitorlákat kézzel varrják, és változó vastagságú és színű kötélzet erősíti az árbocokhoz.
A méretarányos fa hajó makettek némelyike,  több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készül, eredeti tervek, részletes rajzok,  festmények alapján, 
A gyártó a Shamrock jacht makettjének minőségét és pontosságát többször is gondosan ellenőrzi, mielőtt végső csomagolásába kerül.
Adatok
Cikkszám
091137
Hasonló termékek