Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Humminbird Autochart Zeroline SD kártya
Humminbird Autochart Zeroline SD kártya
51 900 Ft

Humminbird Autochart Zeroline SD kártya

A Zero Lines térképkártya a saját térképek létrehozásának kiindulópontja az AutoChart vagy az AutoChart Live segítségével.

Amennyiben a készülék memóriájában tárolható 8 órányi Autochart Live felvételi idő nem lenne elég, megvásárolhatják a Zero Line Map kártyákat, hogy megtekinthessék az AutoChart által létrehozott térképeket különböző Humminbird egységen vagy PC-re importálják az adatokat.

Ezután az AutoChart PC programmal rendelkező felhasználók egyszerűen vissza exportálhatják a térképet a programból a Zero Line Map kártyára, és többféle térképet tárolhat a kedvenc horgászhelyeiről (például mélységprofil térkép, vegetáció térkép, talajkeménység térkép, Autochart útvonaltérkép egymásra vetítve), amelyek azután megtekinthetők számos kompatibilis Humminbird halradarral:

HELIX G2 / G2N, G3 / G3N sorozatú modelleknél vagy bármely SOLIX modellnél.

A Zero Lines kártya a mélységprofilokat, az aljzat keménységet és a növényzetet közvetlenül a kártyára rögzíti.


 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
598094
Rendelésre
51 900 Ft
Adatok
Cikkszám:
598094
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek