Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Mayflover makett 23cm
Mayflover makett 23cm
12 900 Ft

Mayflover makett 23cm

Mayflover 23cm hajómakett.

  • MÉRETE: 23 × 6× 23 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos dobozban forgalmazzuk.

 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
R111036
Rendelésre
12 900 Ft
Részletek

A hajó története

A Mayflower egy angol kereskedelmi hajó volt. 1620-ban áthajózott Amerikába kivándorlókkal a fedélzetén. 1621 tavaszán visszatért Európába. Tulajdonosa 1622-ben meghalt. 1624-ben hallani róla utoljára, amikor a londoni Rotherhithe-nél felmérték és 128 font, 8 schilling és 4 penny- re becsülték. A hajót az angolok a második világháború után rekonstruálták Williers kapitány vezetésével. 1957-ben az angliai Plymouth-ból a massachusetts-i Plymouth-ba áthajózott Amerikába, ahol a hajó a mai napig megtekinthető.

AJÁNLJUK

A kis Mayflover elengedhetetlen része a gyerekszobának.
Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepcióstb.), s bútorok exkluzív kiegészítojeként ezt az elegáns dísztárgyat.

A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES,SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja. Hajózzon be Önhöz is a szerencse!

A Mayflover hajómodell egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra,névnapraévfordulóra, karácsonyra.

Kollégák elbúcsúztatásakor – a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élettengerén.
Partner számára – a hajó jelképes ajándék egy értékes parner részére, mellyel elmondhatja: egy hajóban evezünk, egy cél érdekében.
Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jó kívánságainkat a jegyespárnak. Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe.
Édesapjának – valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák meg védeni a kosztól, portól? Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.

Adatok
Cikkszám:
R111036
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek