Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Halradar etetőhajóra

21termék 121
21termék 121

Új konstrukciójú halradar jelent meg a vizeken, elérhetővé téve végre a halkeresés  és medervizsgálat lehetőségét a parti horgászok számára is. A 300 (!!!) méter hatótávolságú rádiófrekvenciás jeladók biztos adatokat továbbítanak a partra az etetőhajó útvonala alól. Egyértelműen, számadatokkal jelenítik meg a vízmélységet, bemutatják a meder szerkezeti változását, illusztrálva a fenék iszapos vagy keményebb struktúráját. Halkereső funkciójuk segítségével ellenőrizheti az etetés hatékonyságát, feltérképezheti a halak élőhelyét.
Rengeteg tavon, folyószakaszon tilos a csónak használata, de az etetőhajók szinte minden vizen megengedettek. Kombinálja az etetést és a szerelék bevitelét a biztos helyszínválasztással! Vizsgálja meg a medret olyan távolságban, ahová már horgászbottal sem dobhat el. Percek alatt kiderül, hogy a korábban biztosnak hitt helyen méteres iszapban tűnik el a méregdrága boili, miközben néhány méterrel arrébb kopogós meder részen kínálhat terített asztalt a pontymatuzsálemeknek.

A készülék működési elve:

A szett három részből áll, úgymint képernyő, jeladó és erősítő.
A képernyő egy egyszerű, teljesen megszokott módon működő halradar. A parton marad, kezelője kezében. Itt jelennek majd meg a képi  információk. A hajón kerül rögzítésre a jeladó és az erősítő. A rögzítés módját a részletes magyar nyelvű útmutató tartalmazza. A jeladó és az erősítő a hajó akkujáról  tölti magát, így soha nem merül le. A hajóval együtt úszó szonár (jeladó) a vett képi információt, rádióhullámokon keresztül küldi ki a parton levő képernyőre, mely azokat feldolgozás után, pillanatok alatt megjeleníti.