Halradar etetőhajóra

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
090304

Antenna erősítő (CCU transmitter) a TF300 radarhoz. A készülékek esetleges meghibásodásának okozója, amikor a sugárzott jel nem jut el a parton levő vevő készülékhez. A cserével a hiba elhárítható. 

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
090319

Antenna erősítő (CCU transmitter) a TF500 radarhoz. A készülékek esetleges meghibásodásának okozója, amikor a sugárzott jel nem jut el a parton levő vevő készülékhez. A cserével a hiba elhárítható. 

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
089855

 

A WW 2000 egy egyedülálló WiFi erősítő / átjátszó / megosztó egyben!

A készülék egy nagy hatótávolságú WiFi vevőt és egy nagy hatótávolságú WiFi routert tartalmaz egybeépítve. A WiFi vevő oldal felerősíti a gyenge, vagy távoli WiFi jelet, a router oldal pedig szétsugározza a vett WiFi jelet felerősítve.

 

Akár 300 m feletti hatótávolság!

Rendelhető
090323

Lítiumos akkumulátorcsomag a TF 500, 520, 640, 650, 730 halradarok közvetlen tápellátáshoz.
Az akku kompatibilis a rekesszel, így a korábbi táp kivezetés helyett, biztonságosan, vízálló módon lehet az áramellátást biztosítani a készülék számára.
Az ár a töltőt is tartalmazza.

Rendelhető
090320

Antenna erősítő (CCU transmitter) a TF640 radarhoz. A készülékek esetleges meghibásodásának okozója, amikor a sugárzott jel nem jut el a parton levő vevő készülékhez. A cserével a hiba elhárítható. 

Rendelhető
090324

Megérkezett a régen várt Toslon TF 520, a népszerű TF 500-as frissített verziója.

Javított jelstabilitás, nagyobb működési hatókör, és már a lehetséges interferenciák sem fogják zavarni a vízterület feltérképezése közben.

A készülék a következő információkat jeleníti meg a képernyőn: 

  • mederdomborzat
  • meder típusa
  • medermélység
  • hal mérete, mélysége (hangriasztással)
219 890 Ft
Rendelhető
090318

A TF 740-es halradar kifejezetten etetőhajókhoz lett tervezve. Ötvözi a vezeték nélküli halradart, a nagy pontosságú iránytűt, a GPS-t, valamint az autopilot rendszert.

 

A fejlett szonár részletes tófenék képet és haljelzéseket mutat. Az autopilot rendszer pontosan elnavigálja a hajót a mentett célponthoz.  Ez egy igazi autonóm vezetési rendszer, amely segíthet a horgászoknak hajóik szélsőséges körülmények között történő használatában, például sötétben vagy erős ködben. A TF740 támogatja a * .kml fájlokat (amelyek a Google Earth segítségével szerkeszthetők), és beállítja a tó körvonalát. Segít a horgásznak pontosan kiválasztani egy pontot, majd a [PUSH-GO] gombbal egyszerűen aktiválja az autopilot üzemmódot. A TF740 nem csak egyszerűen egy halradar, hanem egy operációs rendszer is egyben, mely biztosítja a sikeres horgászatot.

 

A TF-740 a TF-640 és X-Pilot kombinációja és még annál is több a fejlesztéseknek hála!

599 990 Ft
Rendelhető
090312

A termék gyártása sajnos megszűnt. A gyártó egy éven belül nem ígéri az utódját.

Megérkezett a nagy sikerű FC90 etetőhajós halradar utódja, a nagy képernyős, tovább fejlesztett modell, a TF300.

Monochrome kijelzős, nagy képernyõs, 200 m hatótávolságú halradar etetõhajókra.

A Toslon TF300 egy 3. generációs, vezeték nélküli halradar, mely felszerelhető minden típusú etetőhajóra.

Beállítható több üzemmódra így sekély / közepes / mély víz tartományban is használható.

A radar kijelző és jeladó programja, a beépített SD kártya segítségével a későbbiekben frissíthető.

A hordozható kijelző a legtöbb távirányítóhoz, egy opciós tartó segítségével könnyen rögzíthető..

Nem vásárolható!
Nézet:
Sorrend:

Új konstrukciójú halradar jelent meg a vizeken, elérhetővé téve végre a halkeresés  és medervizsgálat lehetőségét a parti horgászok számára is. A 300 (!!!) méter hatótávolságú rádiófrekvenciás jeladók biztos adatokat továbbítanak a partra az etetőhajó útvonala alól. Egyértelműen, számadatokkal jelenítik meg a vízmélységet, bemutatják a meder szerkezeti változását, illusztrálva a fenék iszapos vagy keményebb struktúráját. Halkereső funkciójuk segítségével ellenőrizheti az etetés hatékonyságát, feltérképezheti a halak élőhelyét.
Rengeteg tavon, folyószakaszon tilos a csónak használata, de az etetőhajók szinte minden vizen megengedettek. Kombinálja az etetést és a szerelék bevitelét a biztos helyszínválasztással! Vizsgálja meg a medret olyan távolságban, ahová már horgászbottal sem dobhat el. Percek alatt kiderül, hogy a korábban biztosnak hitt helyen méteres iszapban tűnik el a méregdrága boili, miközben néhány méterrel arrébb kopogós meder részen kínálhat terített asztalt a pontymatuzsálemeknek.

A készülék működési elve:

A szett három részből áll, úgymint képernyő, jeladó és erősítő.
A képernyő egy egyszerű, teljesen megszokott módon működő halradar. A parton marad, kezelője kezében. Itt jelennek majd meg a képi  információk. A hajón kerül rögzítésre a jeladó és az erősítő. A rögzítés módját a részletes magyar nyelvű útmutató tartalmazza. A jeladó és az erősítő a hajó akkujáról  tölti magát, így soha nem merül le. A hajóval együtt úszó szonár (jeladó) a vett képi információt, rádióhullámokon keresztül küldi ki a parton levő képernyőre, mely azokat feldolgozás után, pillanatok alatt megjeleníti.