Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Lowrance

Lowrance - Az innováció és precizitás mestere.
Merüljön el a Lowrance halradarok kifinomult világában, ahol minden sonar pulzus a tökéletes kapás ígéretét hordozza. A Lowrance évtizedek óta az élvonalban halad, újraértelmezve a víz alatti tájékozódást. Legyen szó a könnyed hétvégi pecázásról vagy a komoly versenyhorgászatról, a Lowrance technológiája az, amely soha nem hagy cserben. Felfedezéseket és precíziós halmegfigyelést kínál, ami esszenciális minden horgász eszköztárában.

Ha valaki nem élete első halradarjáért ismerkedik most a témával, akkor korábban biztosan találkozott a Lowrance nevével. Masszív, komoly megjelenésű és tudású készülékek gyártójaként volt ismerős azoknak a szakiknak, akik nem riadtak visssza a technikai újdonságoktól és a pénztárcájukba is belefért az a kicsinek korántsem nevezhető összeg, amit a kilencvenes évek elején elkértek egy-egy darabért. Magyar nyelvű menü még a horgász képzeletében sem létezett, de a kitartás meghozta a maga gyümölcsét, és ha valaki megbirkozott a mi rugalmas gondolkodásunknak kissé szögletes amerikai menürendszerrel, hát nagyon szép emlékeket őrizhetett meg magának a radaros horgászatról.

A közel 30 eltelt esztendő aztán rányomta a bélyegét a fejlesztésre. Innováció és technológiai fejlesztés lett a két kulcsszó, na meg a nemzetközi igényeknek való megfelelés. 2011 utánra a Lowrance radarok végre biztos és megérdemelt helyre kerültek a halradargyártók széles, színes palettáján. Mondjuk, úgy az első kettő közé. Mert ember legyen a talpán, aki egyértelműen megmondja, hogy a Humminbird vs Lowrance küzdelemben ki és mikor áll jobban. Tény, hogy szubjektív elemek nélkül nincs egyértelmű állásfoglalás. Kérjük, tekintse meg kínálatunkat és habozzon Ön is, ki most a legjobb halradargyártó?

ÁRAK ÉS RÉSZLETES TERMÉKISMERTETŐ A KÉSZÜLÉKEKNÉL.

Mit jelentenek a termékek nevei, kódjai?
4 vagy 5 vagy 7 stb. típusszám = a kijelző mérete collban
x = nincs benne GPS
M = csak gps plotter
A típusszám után nincs betű: halradar és gps egyben
Pro = 83/200 kHz frekvencia pluszban, az alaptípushoz képest
DSI = fotografikus mederfenék kijelzés
HDI = klasszikus és DSI kijelzés ötvözete
HDS = Új generációk, nagy teljesítményű halradarok multifunkciós kijelzővel, oldallátó, fotografikus képet adó LSS jeladó csatlakoztatható hozzájuk.
CHIRP- egyszerre több frekvencián történő letapogatás és összesített eredmény megjelenítés
TI = színes fotografikus kép
TI Total Scan = színes fotografikus kép oldallátással