Halradar/Chartplotter

Nézet:
Sorrend:
Rendelhető
013099
A térkép kiválóan alkalmas a Duna teljes osztrák szakaszán való hajózáshoz. Tartalmazza az ismert kikötõket, zsilipeket, vízparti éttermeket, mélységvonalakat, hajózási kitûzéseket, veszélyes helyeket a vízen, hidak alatti áthaladási szabályokat, folyókilométereket, víz sebességeket, stb. A térkép külön érdekessége, hogy a Dunán útvonaltervezésre is használható az arra alkalmas készülékekkel. A térkép folyamatos fejlesztés alatt áll.
Rendelhető
013101
A térkép kiválóan alkalmas a Duna teljes magyar és szlovák szakaszán való hajózáshoz. Tartalmazza az ismert kikötõket, zsilipeket, vízparti éttermeket, mélységvonalakat, hajózási kitûzéseket, veszélyes helyeket a vízen, hidak alatti áthaladási szabályokat, folyókilométereket, víz sebességeket, stb. A térkép külön érdekessége, hogy a Dunán útvonaltervezésre is használható az arra alkalmas készülékekkel. A térkép folyamatos fejlesztés alatt áll.
Rendelhető
013093
A térkép kiválóan alkalmas a Duna teljes német szakaszán való hajózáshoz. Tartalmazza az ismert kikötõket, zsilipeket, vízparti éttermeket, mélységvonalakat, hajózási kitûzéseket, veszélyes helyeket a vízen, hidak alatti áthaladási szabályokat, folyókilométereket, víz sebességeket, stb. A térkép külön érdekessége, hogy a Dunán útvonaltervezésre is használható az arra alkalmas készülékekkel. A térkép folyamatos fejlesztés alatt áll.
Rendelhető
013097
A térkép kiválóan alkalmas a Duna teljes déli szakaszán való hajózásra, a déli szerb határtól a Fekete-tengerig. Tartalmazza az ismert kikötõket, zsilipeket, vízparti éttermeket, mélységvonalakat, hajózási kitûzéseket, veszélyes helyeket a vízen, hidak alatti áthaladási szabályokat, folyókilométereket, víz sebességeket, stb. A térkép külön érdekessége, hogy a Dunán útvonaltervezésre is használható az arra alkalmas készülékekkel. A térkép folyamatos fejlesztés alatt áll....
Rendelhető
013098
A térkép kiválóan alkalmas a Duna teljes szerb szakaszán való hajózáshoz. Tartalmazza az ismert kikötõket, zsilipeket, vízparti éttermeket, mélységvonalakat, hajózási kitûzéseket, veszélyes helyeket a vízen, hidak alatti áthaladási szabályokat, folyókilométereket, víz sebességeket, stb. A térkép külön érdekessége, hogy a Dunán útvonaltervezésre is használható az arra alkalmas készülékekkel. A térkép folyamatos fejlesztés alatt áll.
Rendelhető
010-01888-01

Kombó készülék többféle kapcsolódási lehetőséggel

 

 • Fényes, napfénynél is olvasható, 6"-es, billentyűkkel kiegészített érintőkijelzős felület
 • Támogatja a Garmin szélessávú CHIRP hagyományos jeladókat, a CHIRP ClearVü™ pásztázó szonárt (külön vásárolható)
 • Beépített Wi-Fi® az ingyenes ActiveCaptain™ alkalmazáshoz és a
 • OneChart™térképekhez, okos értesítések, Garmin
 • Quickdraw™ közösséghez és egyebekhez.

 

280 900 Ft
Rendelhető
010-01896-01

Garmin ECHOMAP UHD 72sv, WW, w/GT52 xdcr

 

 • Nagykontrasztú, színes kijelző gombos kezeléssel, előre töltött világ méretű alaptérképpel
 • Beépített DownVü és SideVü letapogatás a lehető legtisztább képért
 • 5 Hz-es beépített GPS, mely másodpercenként akár ötször frissít irányjelet
 • Dönthető, gyors kioldású tartó
505 900 Ft
Rendelhető
010-02522-01

Garmin ECHOMAP UHD 92sv, WW, w/GT52 xdcr

 

 • Nagykontrasztú, színes kijelző gombos kezeléssel, előre töltött világ méretű alaptérképpel
 • Beépített DownVü és SideVü letapogatás a lehető legtisztább képért
 • Beépített 500 W (RMS) CHIRP ClearVü™ szonár (4000 W csúcstól-csúcsig)
 • 5 Hz-es beépített GPS, mely másodpercenként akár ötször frissít irányjelet
 • Dönthető, gyors kioldású tartó
561 900 Ft
Rendelhető
GG010-01864-00

A pásztázószonár újragondolása: Panoptix™

 

Rendkívül részletes, könnyen értelmezhető élő pásztázószonár képek és szerkezeti rajz, melyen látható a csali és a hajó alatt és körül elúszó halak - még akkor is, ha a hajó helyben áll.
Könnyedén beállítható előre vagy lefelé néző módra.
Akár 61 méteres távolságra (mélyésgbe) is ellát.
Attitude Heading Reference System (AHRS) stabilizálja a jeladó által biztosított jelet, így a chartplotter kijelzőjén mindig biztos képet láthat.
Egyszerű plug-and-play Garmin Marine Network csatlakozás teszi könnyűvé a meglevő hálózatba illesztést.

 

Tisztán látszik, hogy ez a jelenlegi legnagyszerűbb pásztázószonár technológia. Úgy láthatja a halakat, ahogy eddig soha. A Panoptix LiveScope valós időben biztosít pásztázószonár képeket, melyen egyszerűen felismerhetőek a hajó alatt elúszó halak vagy a fenékszerkezet. Még azt is látni fogja, ahogy a csalit mozgatja. Ehhez még csak nem is szükséges mozdítania a hajóját. Annyira pontos képet biztosít, hogy kis gyakorlással még a halak fajtáját is meg tudja majd különböztetni.

749 900 Ft
Nézet:
Sorrend: