Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Panama

Panama etetőhajók és kiegészítők. Igényes magyar termék, magyar gyártótól, 2 éves garanciával, igényes horgászoknak. Saját tervezésű és gyártású etetőhajók, több száz eladott darabbal 2009. óta a piacon.

Seregnyi modell, kiegészítők, extrák széles választékával. Halradarokkal, gps-el, autopilottal szerelt modellek, bármilyen kihívásnak megfelelve.
Az összes Panama termékre 24 hónap teljes garanciát kínál a gyártó. (Az akkumulátorok garancia ideje 6 hónap.)

Mit mond a gyártó, a Panama hajókról?
A Panama hajók gyártása, több mint 20 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt rengeteg kísérletezés, próbálkozás után sok elégedett horgász visszajelzése alapján, az utóbbi években komolyabb szintre léptek hajóink. Mostanra már külföldön is elismert, az országban pedig
a legjobb minőségű márkává nőtte ki magát. Az esztétika, az anyagok minősége és a megbízhatóság mellett, nagy hangsúlyt fektettünk a hajók könnyű használhatóságára. Igyekszünk mindennemű fejlesztést a legegyszerűbb módon integrálni a hajóinkba, hogy azok a megbízhatóság és hosszú élettartam mellett külsőségekben is az ország vezető etetőhajó márkája legyen. Fejlesztésekben technikai újításokban igyekszünk mindig az élen járni. Többféle hajóval is szolgálhatunk annak érdekében, hogy a horgászok különféle módszereihez alkalmazkodjunk. Palettánkat folyamatosan szélesítjük.