Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Panama Pacific

12termék 112
12termék 112

Klasszikus etetőhajó középen elhelyezett tartállyal, melynek ajtaja lefelé nyílik. A viszonylag nagyméretű tartállyal bejuttatható számos etetőanyag, többek között fagyasztott állapotban is.
A hajótest anyaga német magasfényű ütésálló műanyag, melynek legnagyobb előnye az üvegszálas kompozit testhez képest, hogy ellenáll az ütéseknek kis fajlagos súlya mellett. Az ütés helyén nem pattog le a felülete az üvegszálassal ellentétben, így egy tartós, rendkívül hosszú élettartamú, minőségi hajótestet kapunk.
A hajó teherbírása 3 kg.
Két motortípussal választható. 
 
PACIFIC EXTRA:
 
40W motorral tökéletes segítő társ a nyugodt horgászatok során. Csendes vizekre, normál körülmények között kiválóan használható, szinte hangtalanul úszik a vízen. 
A tartály ajtaja kézzel egy mozdulattal visszazárható könnyedén.
2db 12V 7Ah akkuval működik, amely akár 4 órás üzemidőt is lehetővé tesz, mellyel a megtehető távolság elérheti a 14km-t is.
 
PACIFIC TURBO:
 
Erősebb változat, 150W motorral van szerelve. Ezzel a hajóval bátran folyóvízen is mehet, nagy hullámokban viharos szélben is rendelkezik erőtartalékkal. 
2db 12V 7Ah akkuval működik, mely megfelelő áramellátást biztosít a nagyobb motornak is, hosszabb üzemidő mellett (akár 3óra)