APEX

Nézet:
Sorrend:
Rendelhető
596902

Az APEX 13 MEGA SI+ készülék a legtisztább szonárképet nyújtja és mindezt a horgászok által valaha látott legélesebb többfunkciós kijelzőn. A piacvezető MEGA Imaging+ és Dual Spectrum CHIRP szonár alapfelszereltség, és még nagyobb teljesítményt nyújt. A szonárképet és az adatokat egy fantasztikus 13,3 hüvelykes Full HD érintőképernyőn tekintheti meg, amely testreszabottan jeleníti meg az olyan fejlett hálózati forrásokból származó információkat, mint az NMEA 2000®, a HDMI bemenet és kimenet, a WiFi és a Bluetooth®. Használja ki a One-Boat Network™ teljesítményét, integrálja a Humminbird GPS térképek pontosságát, a Minn Kota® motorok páratlan csónakvezérlését, és a  vezeték nélküli Cannon® Optimum™ rendszereket. Az APEX sorozat egy új típusú MFD (multifunkciós kijelző), amely új szintre emeli a horgászatot.

1 676 990 Ft
Rendelhető
596906

Az APEX 16 MEGA SI+ készülék a legtisztább szonárképet nyújtja és mindezt a horgászok által valaha látott legélesebb többfunkciós kijelzőn. A piacvezető MEGA Imaging+ és Dual Spectrum CHIRP szonár alapfelszereltség, és még nagyobb teljesítményt nyújt. A szonárképet és az adatokat egy fantasztikus 15,6 hüvelykes Full HD érintőképernyőn tekintheti meg, amely testreszabottan jeleníti meg az olyan fejlett hálózati forrásokból származó információkat, mint az NMEA 2000®, a HDMI bemenet és kimenet, a WiFi és a Bluetooth®. Használja ki a One-Boat Network™ teljesítményét, integrálja a Humminbird GPS térképek pontosságát, a Minn Kota® motorok páratlan csónakvezérlését, és a  vezeték nélküli Cannon® Optimum™ rendszereket. Az APEX sorozat egy új típusú MFD (multifunkciós kijelző), amely új szintre emeli a horgászatot.

2 004 490 Ft
Rendelhető
596911

Az APEX 19 MEGA SI+ készülék a legtisztább szonárképet nyújtja és mindezt a horgászok által valaha látott legélesebb többfunkciós kijelzőn. A piacvezető MEGA Imaging+ és Dual Spectrum CHIRP szonár alapfelszereltség, és még nagyobb teljesítményt nyújt. A szonárképet és az adatokat egy fantasztikus 18,5 hüvelykes Full HD érintőképernyőn tekintheti meg, amely testreszabottan jeleníti meg az olyan fejlett hálózati forrásokból származó információkat, mint az NMEA 2000®, a HDMI bemenet és kimenet, a WiFi és a Bluetooth®. Használja ki a One-Boat Network™ teljesítményét, integrálja a Humminbird GPS térképek pontosságát, a Minn Kota® motorok páratlan csónakvezérlését, és a  vezeték nélküli Cannon® Optimum™ rendszereket. Az APEX sorozat egy új típusú MFD (multifunkciós kijelző), amely új szintre emeli a horgászatot.

2 343 490 Ft
Nézet:
Sorrend: