Deeper FlexArm 2 jeladó rögzítő

Nincs raktáron
Deeper FlexArm 2 jeladó rögzítő
Deeper FlexArm 2 jeladó rögzítő
Deeper FlexArm 2 jeladó rögzítő
Deeper FlexArm 2 jeladó rögzítő
Cikkszám
013516
22 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 230 Ft

Változtasd a csónakodat, kajakodat vagy hajódat hi-spec szonár rendszerré. Egyszerűen csatlakoztasd a Deeper halradarodat (PRO, PRO+ vagy CHIRP+) a flexi karhoz, majd a flexi kart tekerd rá a csónakodra, és készíts hihetetlen térképeket vagy jelöld meg a célpontjaidat.

Részletek

Jellemzők

 

Az új Flexibilis kar 2.0 függőlegesen 20 cm-t képes mozogni. Így a szonárod a vízfelszínen fog maradni, állandó kapcsolatot biztosítva okostelefonoddal.

Az új G-bilincs teljesen biztosan kapcsolódik a hajódhoz. Biztonságosan hozzáerősíthetjük a hajó bármely részéhez, ami 70 mm vastag, vagy annál kevesebb.

A maga 79 cm-ével az új Flexibilis kar 2.0 számos pozícióban használható, lehetővé téve így, hogy még több hajóra tegyük fel.

 

Felszerelhető bármilyen hajóra

Erős, flexibilis állvány

  • Másodpercek alatt telepíthető, fúrás nélkül.
  • Képes elbírni 20 kg-s terhet is.
  • Az EU-ban készül, nagyon erős anyagokból.
  • Flexibilis kar, ami arra van kiképezve, hogy könnyen állítsunk rajta magasságot, amikor egyik hajóról egy másikra tesszük át.
  • Alkalmas bármilyen időjárás során és nagy sebességű pásztázásnál.

Hogyan használjuk

 

  1. Tedd a biztonsági szíjat a Flexibilis kar állványra! Ez biztosítja, hogy semmiképpen nem fogod elveszíteni az állványt rajta a Deeper szonároddal.
  2. Ezután kapcsold hozzá a Deeper szonárodat a Flexibilis kar állványhoz! Helyezd a műanyag csomót a Deepered alsó kapcsolódási pontjába, aztán biztosan rögzítsd a csavart a középső kapcsolódási pontba!
  3. Erősítsd fel a G-bilincset a csónak bármelyik részére, ami legfeljebb 70 mm vastag! Ezután rögzítsd a biztonsági szíjat a csónakodhoz/kajakodhoz!
  4. Állítsd be a flexibilis kart úgy, hogy a Deeper szonárod félig elmerül a vízben!

 

Mivel használható

* nem kompatibilis a Deeper START-tal

Deeper Smart Sonar PRO

 

Nagyszerű lehetőség kajakos és csónakos horgászoknak, akik halat szeretnének találni és feltérképeznék a tavakat, amelyeken horgásznak. Megfelelő léki és parti horgászathoz is.

 

Deeper Smart Sonar PRO+

 

A legjobb halradar parti horgászok számára. Ez az egyetlen vezeték nélküli szonár a világon, ami rendelkezik beépített GPS-szel a parton történő feltérképezéshez. Kiváló jégre, kajakos és csónakos horgászathoz.

Adatok
Cikkszám
013516
Kiegészítő termékek
Raktáron
4 190 Ft
Raktáron
18 990 Ft
Hasonló termékek
Raktáron
32 990 Ft
Raktáron
18 990 Ft
Raktáron
63 990 Ft
Nincs raktáron
107 990 Ft
Nincs raktáron
14 990 Ft
Raktáron
4 190 Ft
Raktáron
107 990 Ft