Deeper FlexArm 2 jeladó rögzítő

VAN
Raktárkészlet:
Deeper FlexArm 2 jeladó rögzítő
Deeper FlexArm 2 jeladó rögzítő
Deeper FlexArm 2 jeladó rögzítő
Deeper FlexArm 2 jeladó rögzítő
Cikkszám
013516
Várható kézbesítés ideje

14 óráig leadott rendelés és raktáron levő termék esetén.

2021.09.21
Elérhetőség
Budapesti üzletben azonnal átvehető
22 990 Ft

Változtasd a csónakodat, kajakodat vagy hajódat hi-spec szonár rendszerré. Egyszerűen csatlakoztasd a Deeper halradarodat (PRO, PRO+ vagy CHIRP+) a flexi karhoz, majd a flexi kart tekerd rá a csónakodra, és készíts hihetetlen térképeket vagy jelöld meg a célpontjaidat.

Részletek

Jellemzők

 

Az új Flexibilis kar 2.0 függőlegesen 20 cm-t képes mozogni. Így a szonárod a vízfelszínen fog maradni, állandó kapcsolatot biztosítva okostelefonoddal.

Az új G-bilincs teljesen biztosan kapcsolódik a hajódhoz. Biztonságosan hozzáerősíthetjük a hajó bármely részéhez, ami 70 mm vastag, vagy annál kevesebb.

A maga 79 cm-ével az új Flexibilis kar 2.0 számos pozícióban használható, lehetővé téve így, hogy még több hajóra tegyük fel.

 

Felszerelhető bármilyen hajóra

Erős, flexibilis állvány

  • Másodpercek alatt telepíthető, fúrás nélkül.
  • Képes elbírni 20 kg-s terhet is.
  • Az EU-ban készül, nagyon erős anyagokból.
  • Flexibilis kar, ami arra van kiképezve, hogy könnyen állítsunk rajta magasságot, amikor egyik hajóról egy másikra tesszük át.
  • Alkalmas bármilyen időjárás során és nagy sebességű pásztázásnál.

Hogyan használjuk

 

  1. Tedd a biztonsági szíjat a Flexibilis kar állványra! Ez biztosítja, hogy semmiképpen nem fogod elveszíteni az állványt rajta a Deeper szonároddal.
  2. Ezután kapcsold hozzá a Deeper szonárodat a Flexibilis kar állványhoz! Helyezd a műanyag csomót a Deepered alsó kapcsolódási pontjába, aztán biztosan rögzítsd a csavart a középső kapcsolódási pontba!
  3. Erősítsd fel a G-bilincset a csónak bármelyik részére, ami legfeljebb 70 mm vastag! Ezután rögzítsd a biztonsági szíjat a csónakodhoz/kajakodhoz!
  4. Állítsd be a flexibilis kart úgy, hogy a Deeper szonárod félig elmerül a vízben!

 

Mivel használható

* nem kompatibilis a Deeper START-tal

Deeper Smart Sonar PRO

 

Nagyszerű lehetőség kajakos és csónakos horgászoknak, akik halat szeretnének találni és feltérképeznék a tavakat, amelyeken horgásznak. Megfelelő léki és parti horgászathoz is.

 

Deeper Smart Sonar PRO+

 

A legjobb halradar parti horgászok számára. Ez az egyetlen vezeték nélküli szonár a világon, ami rendelkezik beépített GPS-szel a parton történő feltérképezéshez. Kiváló jégre, kajakos és csónakos horgászathoz.

Adatok
Cikkszám
013516
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!