Deeper

HALRADAROZÁS PARTRÓL, CSÓNAKBÓL, LÉKBEN - MINDEZ EGY KÉSZÜLÉKBEN

MÉG SOHA NEM VOLT ILYEN EGYSZERŰ A HALKERESÉS

Lenyűgöző élmény és csúcstechnológia minden horgász számára!

Webshopunkban megtalálja az összes Deeper szonárt és kiegészítőt.

Deeper Chirp+ szonárok most 5 év jótállással

Nézet:
Sorrend:
-12%
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
013522

Deeper Smart Sonar CHIRP+,

most 5 év jótállással és 10% kedvezménnyel, csak az év végéig

 

 

 

A Deeper CHIRP+ az első vontatható, GPS-el ellátott, WI-FI-vel rendelkező halradar, amely CHIRP technológiával rendelkezik. Három letapogatási frekvencia, kristály tiszta és extrém pontosság, mellyel gyorsan megtalálhatjuk a keresett halfajokat, megmutatja a ragadozóhalakat, felismeri a halrajokat és akár extrém mélységben is horgászhatunk. CHIRP+ technológia arra lett kiélezve, hogy többet, gyosabban és jobban fogjanak vele halat. A CHIRP technológia kristálytiszta és rendkívül pontos hangradar-felvételei a Deeper alkalmazással ötvözve olyan stratégiai előnyt jelentenek, amelynek révén a horgászat eredményesebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá válik.

Ismerkedjen meg a készülékkel a Haldorado jóvoltából:

 

94 900 Ft
107 990 Ft
Kezdete: 2021.12.16 A készlet erejéig!
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
013513

 

A Deeper Okostelefon tartó egy biztos, könnyen használható szilikon keret, amit használhatunk bármilyen típusú bottal. A horgász figyelemmel követheti a Deeper szonárból érkező adatokat, miközben mindkét keze szabadon marad. Fő jellemzője, hogy kezünkre nincs szükségünk a használatához. Tökéletes választás a parti és gázló horgászathoz.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
013527

A horgászok nagyobb teljesítményre vágytak, és mi elfogadtuk a kihívást: Mindent egy zsinegre tettünk fel.

Azzal, hogy a hardvert szoftverrel párosítottuk, új magasságokba jutottunk. Azaz jelen esetben inkább...Új mélységekbe; és minden horgásznak elhoztuk a kulcsot a víz titkaihoz.

Íme a Deeper Chirp+ 2: egy okos horgászmegoldás, és a valaha volt legerősebb bedobható hangradarunk. Egyelőre.

124 900 Ft
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
013526

Hamarosan elérhető!

Nem tudod eldönteni, hogy melyik halradat válaszd ajándékba? Már alig van idő, és az utolsó pillanatban vásárolsz? Ajándékozz e-Ajándékkártyát! Könnyű. Gyors. Hibátlan.

Az ajándékkártyát 2 formában van lehetőség megávásárolni:

 

  1. Megrendeled a saját címedre a Neked szimpatikus szállítási és fizetési móddal. Ebben az esetben neked küldjük ki a laminált Deeper ajándékkártyát és számlát.
  2. Megrendeled az ajándékozottnak előre utalás opcióval. Ilyenkor a számlát Neked küldjük elektronikusan és a laminált Deeper kártyát az ajándékozottnak küldjük.

 

Kérjük, ha a második opciót választod akkor a szállítási címnek az ajándékozottad add meg!

A kártyákat minden esetben értékkel és sorszámmal feltűntetve küldjük ki egy kis borítékban, hogy kitől érkezik és kinek szánták!

5 000 Ft
Ajándékkártya értéke
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
013516

Változtasd a csónakodat, kajakodat vagy hajódat hi-spec szonár rendszerré. Egyszerűen csatlakoztasd a Deeper halradarodat (PRO, PRO+ vagy CHIRP+) a flexi karhoz, majd a flexi kart tekerd rá a csónakodra, és készíts hihetetlen térképeket vagy jelöld meg a célpontjaidat.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
013512

Egy átlátszó csere fedél, ami világít a Deeper szonárok tetején, ha éjszakai horgászat üzemmódra kapcsolunk a Fish Deeper App-ban. Fő jellemző: láthatóság éjszakai horgászat során. A legjobb választás éjszakai horgászathoz, és rossz látási viszonyok esetén.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
013510

Keress, térképezd fel a helyszínt, radarozz, és legyen kapásod a Deeper Smart Szonár PRO-val, majd használd télen is lékhorgászathoz! Ez a sokoldalú, nagy teljesítményű halradar 90 méteres hatósugárral rendelkezik lefelé, sziklaszilárd Wi-Fi kapcsolatát felhasználva, hogy részletes információt küldjön okostelefonodra vagy tabletedre. Jelöld meg a halakat, derítsd fel a meder szerkezetét és tulajdonságait, térképezz fel bármilyen vizet kajakodból vagy csónakodból és kezdj el horgászni okosabban a Deeper PRO-val!

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
013511

Ugorj szintet a horgászásban a Deeper PRO+, a bedobható, GPS-képes, Wi-Fi halkeresővel. Még nagyobb teljesítmény, több funkció, kiemelkedő bedobási tartomány és hihetetlen szkennelési mélység. Korábban elképzelhetetlen szkennelési és térképkészítési lehetőségek akár parton, csónakról, kajakról, vagy jégen horgászik; olyan tudásod és kapásod lesz, mint egy profinak.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
013539

A piac egyik legnépszerűbb halradarja most megújul!

Immár 3 sugár térképezi fel Önnek a víz alatti területeket. A széles sugárral könnyen felfedezheti a halak kedvenc tartózkodási helyeit, míg a közepes és szűk szögű sugárral pedig pontosabb képet kaphat az izgalmasnak talált hely vagy zsákmány bizonyos jellemzőiről. Megnövekedett szkennelési hatótáv és mélység segíti a feltérképezés hatékonyságát.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
013529

Megérkezett a Deeper legújabb terméke - 

                                                                  a Deeper Smartphone Mount

Rendelhető
013520

Deeper Winter Smartphone Case 2.0 

Soha nem volt még ilyen könnyű biztonságban használni telefonját lékhorgászat közben. Csak csatolja fel karjára a Deeper Téli Okostelefon Tok 2.0-t, és hozza ki a legtöbbet telefonjából, miközben a jégen van.

Rendelhető
013515

Hadd mutassuk be a Deeper START-ot, belépő szintű, hordozható és bedobható halradarunkat, amelyet hobbihorgászoknak ajánlunk. Összepárosítva a könnyen használható Deeper App-pal, lehetőséged lesz rábukkanni a halakra és azonnal el is kezdheted kifogni őket. Ez a legjobb halradar azoknak, akik a családdal vagy barátokkal horgásznak és alkalmi horgászoknak.

A Deeper START a tökéletes eszköz ahhoz, hogy horgászélményünkből kihozzuk a legjobbat, legyünk akár a hétvége harcosai, alkalmi horgászok, vagy szülők, akik rá szeretnék venni gyerekeiket a kimozdulásra.

Nézet:
Sorrend:Elérhető Deeper kiegészítők:

  1. Deeper alkalmazás Android és iOS eszközökre (ingyenes)
  2. Dedikált jeladó rögzítő kajakokhoz és kishajókhoz
  3. Oltalmazó neoprén tasak (alaptartozék)
  4. Botra szerelhető telefontartó (opcionális)
  5. Deeper CHIRP+ szonár (csak zöld színben kapható)
  6. Láthatóságot segítő fedél (opcionális)

 

CHIRP+

Tulajdonság

Pro+

100m

Max. hatótáv

100m

15cm – 100m

Min – max mélység

50cm – 80m

Szűk 635-715kHz (7°)

Közepes 270-310kHz (16°)

Széles 90-115kHz (47°)

Szonár frekvencia

(hanghullám szöge)

Szűk 290kHz (15°)

Széles 90kHz (55°)

1cm (Szűk)

Célbemérési pontosság

2.5cm (Szűk)

Legfeljebb 15/mp

Szkennelési ráta

Legfeljebb 15/mp

GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS

GPS rendszer

L1 48 csatornás GPS

90g

Súly

100g

Igen

Hőmérséklet érzékelés

Igen

950mAh

Akkumulátor

850mAh

75 perc

Töltési idő

120 perc

Igen

Gyorstöltés

Nem

Legfeljebb 6,5 óra

Működési időtartam

Legfeljebb 6 óra

Igen

Batimetrikus térképezés

Igen

A Deeper halradarok összehasonlítása

A Deeper szonárok hordozható, dobható halradarok amelyek csatlakoznak az okostelefonodhoz, hogy megjelenítsék a szonár találatait. Négy különböző Deeper modellünk van, mindegyik más tulajdonsággal, kialakítással és felszereltséggel rendelkezik, hogy a legkönnyebben megtaláld a számodra legmegfelelőt.

Deeper Smart Sonar CHIRP+
Deeper Smart Sonar CHIRP+
Deeper Smart Sonar PRO+
Deeper Smart Sonar PRO+
Deeper Smart Sonar PRO
Deeper Smart Sonar PRO
Deeper Fishfinder START
Deeper Fishfinder START
Horgászat fajtái Parti, csónakos, éjszakai és lék Parti, csónakos, éjszakai és lék Parti, csónakos, éjszakai és lék Parti és éjszakai
Hatótávolság 100m 100m 100m 50m
Min-Max szkennelési mélység 15cm - 100m 50cm - 80m 50cm - 80m 50cm - 50m

Haladó és profi horgászoknak, akiknek szükségük van egy olyan sokoldalú szonárra, ami a legjobb célszétválasztással rendelkezik, extrém pontos mélység meghatározást tud véghez vinni, és kiválóan feltérképezi a vizet a partól, csónakból vagy akár a jégen is.

Profi, tapasztalt és hobbi horgászoknak, akik extrém erőt, totális sokoldalúságót és kiváló térképeket akarnak készíteni a partról, csónakból vagy akár a jégen is.

Profi, tapasztalt és hobbi horgászoknak, akik extrém erőt, totális sokoldalúságót és kiváló térképeket akarnak készíteni a partról, csónakból vagy akár a jégen is.

Kezdő horgászoknak, akik ismerkednek a pecával. Kiváló családoknak és gyerekeknek.

További érdekességek és tudnivalók a Haldorado videójából:

 

                                         

 

Deeper képértelmezés a Haldorado szakemberitől, hogy minden a helyére kerüljön:

 

https://www.haldorado.hu/topikok/hirek-c15/termekbemutatok-c25/parti-halradarok-alapfokon-ii-resz-elmelet-es-gyakorlati-tippek-a6237