Deeper

Megérkezett a világújdonság! Ismerje meg a forradalmi újítást. A halradar, amely WIFI kommunikációt használ, iOS és Android készülékekkel kompatibilis.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

HORGÁSZAT PARTRÓL

Elgondolkoztál már azon, hogy vajon mi lehet ott a tó közepén? A tény, hogy  partról horgászol, még nem jelenti azt, hogy nem láthatod, mi folyik a felszín alatt. A Deeper segít abban, hogy a legtöbbet hozd ki horgásztapasztalatodból, függetlenül attól, hogy a parton állva horgászol, vagy a botod mellett ülsz.
A piacon levő legtöbb halradar csak azoknak a horgászoknak nyújt segítséget, akik saját csónakkal rendelkeznek. A Deeper okos halradarral megváltoznak a játékszabályok, lehetővé téve, hogy partról, mólóról, vagy akár hídról vizsgáld meg a víz alatti világot. Egyszerűen csak vedd elő a Deepert, csavarj bele egy rögzítőfület,  kösd a damilodhoz, és dobd be, ahova tetszik.

  
A Deeper szonár ultrahang segítségével tapogatja le a kiválasztott területet, és az összes adatot vezeték nélkül, valós időben továbbítja okostelefonodra, vagy tabletedre. Az innovatív Smart képalkotó eljárás részletes és kristálytiszta képi információt ad a mederről, annak szerkezetéről, a növényzetről, a halakról, a vízhőmérsékletről és még sok mindenről, egyenesesen okostelefonodon, vagy tableteden megjelenítve azt. Mostantól tudod majd, hol vannak a tuskós akadók a fenéken, hol a mederesés, vagy akár csak egy kis iszapkúp. A Deeper halradar segít megjelölni a legjobb horgászhelyeket, így kevesebb időt töltesz majd felesleges keresgéléssel.

 
A Deeper szonár mérete mindössze egy teniszlabdányi, súlya pedig csak 100 gramm, így könnyen elfér a szerelékes dobozodban, és könnyen viheted magaddal bárhova.

Szeretnéd látni a Deepert akcióban? Nézd meg a visszajelzéseket a YouTube népszerű horgász csatornáin, és rögtön kézbe akarsz majd venni egyet.
 
 
 
 


HORGÁSZAT CSÓNAKBÓL, KAJAKBÓL
 
Ha mindig újabb vizek felfedezésére vágysz, és szívesen vagy távol a szárazföld nyüzsgésétől, akkor a véredben van a csónakos horgászat. A Deeper célja az, hogy a vízen töltött időd egyszerre legyen élvezetes és produktív.
 
Felejtsd el hagyományos halradarok sok darabból álló rendszerét és bonyolult menüjét! Ez a praktikus méretű, és könnyen felszerelhető halradar újra kezdi a játékot. Fedezd fel a vizeket és a halakat akár egy profi, mind otthoni, mind távoli vizeken járva,  - egy teniszlabda méretű, csónakodhoz csatlakoztatott halradarral. A Deeper sokat tud, de egyszerűen használható, formatervezése kompakt és helytakarékos, így a tökéletes megoldást kínálja mindazok számára, akik nemcsak saját, de más csónakokon is halradart akarnak használni.  A nagy pontosságú szonár felvételek kristálytisztán mutatják meg a különböző halakat és a mederszerkezetet. A készüléket csatlakoztathatod a sokoldalú Flexible Arm-hoz, egy univerzális Deeper csónakos tartóhoz is. Időt és üzemanyagot takarítasz meg, ha a horgászatot rögtön halban gazdag helyeken kezded.
A Deeper segítsen neked először, ha jobban és okosabban akarsz horgászni, mert mindig van felfedezni való víz, és megfogni való hal.

HORGÁSZAT CSÓNAKBÓL

A Deeper új funkciója segítségével, személyre szabott, valós időben megjelenő mélységtérképeket készíthetsz. A Mapping funkció lehetővé teszi, hogy azonnal lásd a meder adatokat, a mélységet, és beazonosítsd a legjobb horgászhelyeket. A készülék minden összegyűjtött adatot eltárol későbbi felhasználás céljára. A 4.0 Csónakos mód frissítés teljesen ingyenes, és kompatibilis Deeperrel.A fehér vonal jelzi a GPS útvonalat, míg a színes mutatja a mélység görbéket. Így könnyen tudod azonosítani készülékeden a különböző színek szerint megjelenő mélységeket.
 
Minden szonáradat tárolásra kerül, és kényelmesen, egy helyen hívhatod elő, így nem tart sokáig, hogy megtaláld és elemezd, amit keresel, és úgy készülj fel a következő pecatúrára, mint még soha.
 
A legutóbbi frissítésbe bekerült Split Screen (osztott képernyő) funkció lehetővé teszi, hogy a hagyományos és a flasher mód egyszerre jelenjen meg a képernyőn. Így egyszerre láthatod a medret, annak szerkezetét, a halakat, és még csalidat is.
 
 
 
 Az új Zoom (nagyítás) funkció lehetővé teszi, hogy kinagyítsd a függőleges Flasher-ben kiválasztott részt, benne a csalid és a zsákmány valós megjelenítésével.
 
 
 
 Apró és könnyű, mégis nagyon ütős készülék, kiváló működését még mínusz 20 fokos  hőmérsékleten is megőrzi. A Deepert, rendkívül strapabíró tokjával, beépített, nagy hatótávolságú Bluetooth antennájával, újratölthető, hosszú élettartamú, nagy kapacitású lítium-polimer akkumulátorával és egy speciális időjárásálló és akkumulátor védő habbal kifejezetten arra tervezték, hogy ellenálljon a legrosszabb időjárási körülményeknek is. Nincs szükség összeépítésekre, plusz vezetékekre, dobozokra, külső akkukra, elektromos kapcsolókra, vagy képernyőkre az eszköz működéséhez, így azt könnyen magaddal viheted, bárhová is mész. Dupla sugaras technológiája lehetővé teszi, hogy a két frekvenciával dolgozzon, egy széles lefedettségű 90 kHz (55 °), és egy keskeny, jéghorgászatra is kiválóan alkalmas  290 kHz (15 °) sugárral, amely nagy pontossággal mutatja meg a csalit, a halat és a medret.  Csak fúrj egy lyukat a jégbe, dobd be a lékbe a radart, kapcsolj át jéghorászatra és 290 kHz (15 °), szonár frekvenciáea, és azonnal látni fogod a víz alatti világot a lábad alatt. Ha nem látsz halat okostelefonodon vagy táblagépeden, akkor biztos lehetsz benne, hogy nincsenek is a környéken, így még időben átmehetsz másik helyre. Ha viszont találsz halat, akkor mozgásukat látva már ki is találhatod a legjobb horgászmódszert rájuk.
 


A Deeper, hogy átvigye adatait okostelefonodra vagy tabletedre,wifi technológiát használ, melynek hatótávolsága 45 méter. A wifikapcsolat alacsonyabb energiafogyasztású és nem igényel cellainformációkat a készülék működtetéséhez, így okostelefonodon vagy táblagépeden horgászat közben is használhatod az internetet.
2016. áprilisától viszont már kapható az új sorozat, a készülék saját wifijén keresztül kommunikáló Deeper Pro és Pro+. Ezek hatótávolsága már 90 m, a Pro+ változatban pedig már GPS is működik, így nem jelenthet gondot a haltartó helyek elmentése a partról sem.
 


 Ez a sokoldalú, mindössze teniszlabda méretű készülék sokkal többet tud, mint a piacon lévő legtöbb LCD halradar, vagy flasher. Felejtsd el a különböző helyekről származó információk gyűjtésének fárasztó munkáját, és a nehezen érthető halradar funkciókat. A Deeper okos halradar egy új szabvány a halradarok piacán.

Fontos tulajdonságok: 

- Android és iOS kompatibilitás. Minden ilyen rendszerű okos eszközön működik, legyen az mini okos telefon, vagy óriás tablet.
- A halradar árát csak egyszer kell kifizetned. Nemcsak a hozzávaló aplikáció letöltése ingyenes, de a  szoftver folyamatos frissítése is.
- Nincs elemcsere, a beépített mini lítium akkumulátor bármikor újratölthető.
- A mindössze 10 dekás kis gömb kényelmesen elfér a szerelékes dobozban, de könnyedén zsebre is vághatod.
- Folyamatos termékfejlesztés, kiegészítők, tartozékok biztosítása.
- Európai fejlesztés, európai gyártás.
- Seregnyi okos funkció, úgy mint horgásznapló, térkép üzemmód, időjárás állomás, közösségi megosztások, kamera, naptár, történeti lista, stb.
- Bármilyen vízhez, bármilyen helyszínhez, bármilyen horgászmódszerhez alkalmas, pergetéstől az etető hajós boilizásig.

Töltsd le az ingyenes programot most, és próbáld ki a szimulátort! Nem fogsz csalódni!

https://buydeeper.com/fishfinder-app