Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Deeper Smartphone Winter Case 2.0
Deeper Smartphone Winter Case 2.0
14 990 Ft

Deeper Smartphone Winter Case 2.0

Deeper Winter Smartphone Case 2.0

Soha nem volt még ilyen könnyű biztonságban használni telefonját lékhorgászat közben. Csak csatolja fel karjára a Deeper Téli Okostelefon Tok 2.0-t, és hozza ki a legtöbbet telefonjából, miközben a jégen van.


 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
013520
Rendelésre
14 990 Ft
Részletek

A telefon nem csak védve van, de teljesen használható is, miközben Ön a jégen van

 

Könnyű és kompakt, szigeteléssel bővített okostelefon tokunk még fagypont alatti hőmérsékleten is megóvja telefonja akkumulátorát. A szigetelő panel a tok testéhez van rögzítve, így megakadályozza annak elmozdulását.

Ha nagyobb akkumulátor teljesítményre van szüksége a téli tokba akár külső akkumulátort is helyezhet. Elegendő hely van a telefon töltőkábelének csatlakoztatására, így időt takaríthat meg, és akár használat közben is töltheti telefonját.

A Deeper Téli Okostelefon Tok 2.0 nem csak a hidegtől védi meg telefonját, de teljesen csobbanásálló is. Ha a telefontokot véletlenül a vízbe ejti, az fennmarad a víz tetején, és megakadályozza a víz bejutását a tokba.

Megjegyzés: Kérjük, ne tesztelje, hogy a tok fent marad-e a víz tetején, mert a terméket nem úgy tervezték, hogy huzamosabb időt kibírjon a víz felszínén. Az adott úszóképesség függ a tokban levő telefon/külső akkumulátor súlyától.

 

Megbízható ergonomikus kialakítás

A tépőzáras rögzítőszíj biztonságos és kényelmes telefonhasználatot biztosít a mozgás akadályozása nélkül. Nem kell többé azon gondolkodnia, hogy hova tegye telefonját lékhorgászat közben. Csak rögzítse a tokot a karjára a tépőzárral ellátott szíjjal. Ennyire egyszerű!

A Deeper szonár biztonsági heveder nagyon kényelmes lékhorgászat közben. Elég rögzíteni a hevedert a szonárhoz, beejteni egy lékbe, és elkezdeni a szkennelést. Amint végzett a szkenneléssel, húzza ki a szonárt a hevedernél fogva.

Az érintőképernyő érzékenyen reagál az érintésre, hogy Önnek ne kelljen kivennie a telefont a tokból a szonár szkennelések ellenőrzéséhez, üzenet küldéséhez, vagy a hívások fogadásához. A szigetelés szilikon párnája biztosítja, hogy a telefon ne csússzon el, és stabilan a tokban maradjon.

 

Használat

1. Helyezze az okostelefont az képernyőablak alá.

2. Hajtsa rá a szigetelést, majd rögzítse a telefont a tépőzárral.

3. Zárja le, és cipzárazza be a tokot.

4. A tépőzárral rögzítse a telefontokot a karján.

 

 

  • Winter Smartphone Case 2.0
  • Tépőzáras rögzítőszíj
  • Deeper Sonar biztonsági heveder
  • Rövid használati útmutató
Adatok
Cikkszám:
013520
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek