Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Garmin Striker Plus 4 Worldwide w/Dual Beam
Garmin Striker Plus 4 Worldwide w/Dual Beam
76 890 Ft

Garmin Striker Plus 4 Worldwide w/Dual Beam

Könnyen használható, 3,5" képátlójú halradar, beépített nagy érzékenységű GPS vevővel

Halradar, mellyel könnyen menthet el helyeket és térhet vissza a dokkba, kikötőbe

Kényelmes, gombos kezelés

CHIRP (77/200 kHz) jeladó tartozék; átviteli teljesítmény 200 W RMS/1600 W csúcstól-csúcsig

QuickDraw Contours térképrajzolás a mélységmérőből származó adatokkal


 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
010-01870-01
Kijelző méret (inch)
4
GPS
igen
Rendelésre
76 890 Ft
Részletek

A doboz tartalma

  • STRIKER Plus 4
  • Kettős sugarú jeladó
  • Fartükörre vagy külmotorra szerelhető tartó
  • Forgatható/dönthető tartó
  • Tápkábel
  • Útmutató

A STRIKER Plus 4 segítségével most könnyebben találhat halakat, mint eddig bármikor. Jelölje meg a kedvenc helyeit, majd térjen vissza könnyedén a dokkba vagy a sólyához. A Smooth Scaling™ megszakítás nélküli rajzolást nyújt a mélységek közötti váltáskor. Egyszerűen visszanézheti a szonár előzményeit, melyen leszúrhat újabb útpontokat, hogy könnyen visszataláljon oda. Ezen felül mutatja a sebességet és beépített flasher funkcióval is rendelkezik. Alaptartozékként 77/200 kHz-es CHIRP jeladóval érkezik, de könnyedén bővíthető az opcionálisan vásárolható GT8 vagy GT15 jeladókkal.

Tapasztalja meg a CHIRP tisztaságát


A STRIKER Plus 4 halradar Garmin CHIRP (77/200 kHz) jeladóval érkezik, mely láthatóan magasabb szintű tisztaságot és részletességet biztosít a hagyományos 77/200 kHz jeladókkal szemben.Ahelyett, hogy csak egy egyszerű frekvenciát küldene ki, a CHIRP folyamatos pásztázott frekvenciatartományban sugároz, az alacsonytól a magasig, majd ezeket elkülönítve értékeli ki visszaérkezéskor. Mivel szélesebb sávú információt mutat, a CHIRP jeladó élesebb halíveket és jobb célpont elválasztást biztosít. Fejlesztheti nagy teljesítményű CHIRP rendszerre készülékét, mely kristálytiszta szonárképet és még jobb célpont szétválasztást nyújt, sekély és mély vízben egyaránt.


Mentse el a helyeket a nagy érzékenységű GPS vevő segítségével


Az általános halradarokkal szemben a STRIKER beépített, nagy érzékenységű GPS vevővel rendelkezik, mely gyorsan és pontosan határozza meg helyzetét. Ennél is fontosabb, hogy segítségével elmentheti kedvenc helyeit, melyekre később visszatalálhat. A felvett nyomvonalát követve még rossz látási viszonyok között is visszatalálhat a dokkba vagy kikötőbe.

 

Navigáljon könnyedén a vaktérképen


Mivel a STRIKER halradar GPS-e nagy érzékenységű, egyszerűen láthatja a pontos helyét a térképen, akár az elmentett útpontjai, nyomvonalai viszonylatában is. Az útpont térképet használva könnyedén kikerülheti az elmentett akadályokat, vagy elnavigálhat roncsokhoz, etetésekhez.


Lássa a sebességét a kijelzőn!

Gyorsan és könnyedén megbizonyosodhat a sebességéről a STRIKER kijelzőjén. Nagyszerű segédeszköz ahhoz, hogy tartani tudja a megfelelő sebességet a szabályozott vizeken is.Horgásszon egy helyben a beépített Flasher segítségével
A STRIKER használható halradarként vagy flasherként is. Ha megáll, tisztán láthatja a fenékszerkezetet, valamint azt, hogy mikor úszik el egy hal a jeladó sugarában. Akár a bedobott szerelék ereszkedését is láthatja, valamint azt, ha egy hal megközelíti.

Adatok
Cikkszám:
010-01870-01
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek