Halradar

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
GG010-02553-01

7” GPS-es halradar, piacvezető szonárral és Quickdraw Contours Térképező szoftverrel

 

Kompatibilis a Garmin CHIRP hagyományos szonárokkal, valamint a CHIRP ClearVü és SideVü pásztázó szonárokkal is

 

Beépített Garmin Quickdraw™ Contours térképezőszoftver, amivel a bejárt területekről készíthet akár 35 centi pontosságú mélységvonalas térképetBeépített Wi-Fi®, mellyel elérhető az ActiveCaptain™ alkalmazás, így okos értesítéseket fogadhat1, és hozzáférhet a Quickdraw Contours közösséghez, letölthet útpontokat vagy értesítést kaphat szoftverfrissítésről

 

A beépített GPS-szel eltárolhatja kedvenc pontjait, útvonalakat készíthet és láthatja a hajója sebességétFényes, napfénynél is olvasható, 7"-os kijelző intuitív kezelőfelülettel

 

Gumírozott kialakítás

 

A STRIKER™ Plus 7sv halradar fényes, 7"-os kijelzőt, beépített GPS vevőt, hagyományos CHIRP és CHIRP ClearVü és SideVü képes pásztázó szonárt is tartalmaz, valamint képes a Quickdraw Contours programjával feltérképezni a bejárt terület mélységvonalait. A beépített GPS vevővel elnavigálhat az eltárolt pontokra, útvonalakon haladhat és megjelenítheti hajója sebességét. Használja a beépített Wi-Fi-t, hogy az ActiveCaptain app segítségével okos értesítéseket kapjon és elérhesse a Quickdraw Contours Közösséget.

 

Garmin Quickdraw™ ContoursSenki sem ismeri olyan jól azokat a vizeket, ahol hajózik, mint Ön. Amikor halad a vizen, a Quickdraw Contours térképi alkalmazás nagyfelbontású hajós térképeket készít a bejárt területről. Nincs szükség speciális tudásra, egyszerűen csak haladni kell, a STRIKER™ Plus 7sv elvégez mindent a háttérben és akár 35 centi sűrűségű mélységvonalakat rajzol.

 

ActiveCaptain AppA STRIKER™ Plus 7sv beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, így az ingyenes ActiveCaptain alkalmazással is haszálható. Ha kapcsolódott, okos értesítéseket1 kaphat képernyőjére, valamint elérheti a Quickdraw Contours Közösséget is, ahol megoszthatja elkészített térképet vagy letölthet mások által megrajzolt új területeket a közsségből. Mindezen felül még készüléke szoftverét is frissítheti az ActiveCaptain alkalmazáson keresztül.[ActiveCaptain] Clear Scanning Sonar ImagesA STRIKER™ Plus 7sv halradar Garmin CHIRP technológiát használ, mely a Garmin ClearVü™ és SideVü funkciókkal ötvözve közel fényképszerű széles képet biztosít a hajó alatti és melletti területről. Tisztán látbhatók az építmények, talajszerkezet és a halak. Hagyományos Garmin CHIRP jeladóval használva lenyűgöző célpontelválasztást biztosít, így több halat foghat.

 

GPS-es halradar

 

A beépített, nagyérzékenységű GPS mindenhol megtalálja és megtartja a pozícióját, legyen bárhol is vizen. Eltárolhat kedvenc helyeket, így ha valahol különösen jó a kapás, később visszanavigálhat oda. Megjelölheti a kikötőket, sójázóhelyeket és egyéb, fontos pontokat a tavon. A GPS-nek köszönhetően a STRIKER™ Plus 7sv képes megjeleníteni a sebességét, így biztos lehet benne, hogy nem megy túl gyorsan a letapogatáshoz, vagy nem lépi túl a megengedett határt az adott területen.Önnek készültA STRIKER™ Plus 7sv halradarral könnyű a horgászat, hiszen arra lett kitalálva, hogy minden körülmény között jól használható legyen. A fényes, napfénynél is olvasható kijelző pontosan mutatja a hajó alatti területet még szikrázó napsütésben is. A fejlett kezelőfelülettel egyszerűen navigálhat a menüben, így könnyen elérheti bármelyik funkciót.

224 900 Ft
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
GG010-02554-01

9” GPS-es halradar, piacvezető szonárral és Quickdraw Contours Térképező szoftverrel

 

Kompatibilis a Garmin CHIRP hagyományos szonárokkal, valamint a CHIRP ClearVü és SideVü pásztázó szonárokkal is.

Beépített Garmin Quickdraw™ Contours térképezőszoftver, amivel a bejárt területekről készíthet akár 35 centi pontosságú mélységvonalas térképet

Beépített Wi-Fi®, mellyel elérhető az ActiveCaptain™ alkalmazás, így okos értesítéseket fogadhat, és hozzáférhet a Quickdraw Contours közösséghez, letölthet útpontokat vagy értesítést kaphat szoftverfrissítésről.

A beépített GPS-szel eltárolhatja kedvenc pontjait, útvonalakat készíthet és láthatja a hajója sebességét.

Fényes, napfénynél is olvasható, 9"-os kijelző intuitív kezelőfelülettel

 

Gumírozott kialakítás

 

A STRIKER™ Plus 9sv halradar fényes, 9"-os kijelzőt, beépített GPS vevőt, hagyományos CHIRP és CHIRP ClearVü és SideVü képes pásztázó szonárt is tartalmaz, valamint képes a Quickdraw Contours programjával feltérképezni a bejárt terület mélységvonalait.

A beépített GPS vevővel elnavigálhat az eltárolt pontokra, útvonalakon haladhat és megjelenítheti hajója sebességét.

Használja a beépített Wi-Fi-t, hogy az ActiveCaptain app segítségével okos értesítéseket kapjon és elérhesse a Quickdraw Contours Közösséget.

Garmin Quickdraw™ Contours

Senki sem ismeri olyan jól azokat a vizeket, ahol hajózik, mint ön. Amikor halad a vizen, a Quickdraw Contours térképi alkalmazás nagyfelbontású hajós térképeket készít a bejárt területről. Nincs szükség speciális tudásra, egyszerűen csak haladni kell, a STRIKER™ Plus 9sv elvégez mindent a háttérben és akár 35 centi sűrűségű mélységvonalakat rajzol.

 

ActiveCaptain App

 

A STRIKER™ Plus 9sv beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, így az ingyenes ActiveCaptain alkalmazással is haszálható. Ha kapcsolódott, okos értesítéseket kaphat képernyőjére, valamint elérheti a Quickdraw Contours Közösséget is, ahol megoszthatja elkészített térképet vagy letölthet mások által megrajzolt új területeket a közösségből. Mindezen felül még készüléke szoftverét is frissítheti az ActiveCaptain alkalmazáson keresztül.

Clear Scanning Sonar Images: A STRIKER™ Plus 9sv halradar Garmin CHIRP technológiát használ, mely a Garmin ClearVü™ és SideVü funkciókkal ötvözve közel fényképszerű, széles képet biztosít a hajó alatti és melletti területről. Tisztán láthatóak az építmények, talajszerkezet és a halak. Hagyományos Garmin CHIRP jeladóval használva lenyűgöző célpontelválasztást biztosít, így több halat foghat.

 

GPS-es halradar

 

A beépített, nagyérzékenységű GPS mindenhol megtalálja és megtartja a pozícióját, legyen bárhol is vizen. Eltárolhat kedvenc helyeket, így ha valahol különösen jó a kapás, később visszanavigálhat oda. Megjelölheti a kikötőket, sólyázóhelyeket és egyéb, fontos pontokat a tavon. A GPS-nek köszönhetően a STRIKER™ Plus 9sv képes megjeleníteni a sebességét, így biztos lehet benne, hogy nem megy túl gyorsan a letapogatáshoz, vagy nem lépi túl a megengedett határt az adott területen.

Önnek készült: A STRIKER™ Plus 9sv halradarral könnyű a horgászat, hiszen arra lett kitalálva, hogy minden körülmény között jól használható legyen. A fényes, napfénynél is olvasható kijelző pontosan mutatja a hajó alatti területet még szikrázó napsütésben is. A fejlett kezelőfelülettel egyszerűen navigálhat a menüben, így könnyen elérheti bármelyik funkciót.

262 900 Ft
Rendelhető
GG010-01864-00

A pásztázószonár újragondolása: Panoptix™

 

Rendkívül részletes, könnyen értelmezhető élő pásztázószonár képek és szerkezeti rajz, melyen látható a csali és a hajó alatt és körül elúszó halak - még akkor is, ha a hajó helyben áll.
Könnyedén beállítható előre vagy lefelé néző módra.
Akár 61 méteres távolságra (mélyésgbe) is ellát.
Attitude Heading Reference System (AHRS) stabilizálja a jeladó által biztosított jelet, így a chartplotter kijelzőjén mindig biztos képet láthat.
Egyszerű plug-and-play Garmin Marine Network csatlakozás teszi könnyűvé a meglevő hálózatba illesztést.

 

Tisztán látszik, hogy ez a jelenlegi legnagyszerűbb pásztázószonár technológia. Úgy láthatja a halakat, ahogy eddig soha. A Panoptix LiveScope valós időben biztosít pásztázószonár képeket, melyen egyszerűen felismerhetőek a hajó alatt elúszó halak vagy a fenékszerkezet. Még azt is látni fogja, ahogy a csalit mozgatja. Ehhez még csak nem is szükséges mozdítania a hajóját. Annyira pontos képet biztosít, hogy kis gyakorlással még a halak fajtáját is meg tudja majd különböztetni.

749 900 Ft
Rendelhető
GG010-02246-00

PARTRÓL BEDOBHATÓ MÉLYSÉGMÉRŐ, AMI A TELEFONOD HALRADARRÁ ALAKÍTJA!

 

Találd meg könnyedén és fogd ki a halakat az ellenálló STRIKER Cast mélységmérővel. Csak dobd be akár 60 méterre, majd tekerd vissza, hogy szonárképet kapj okostelefonodon vagy táblagépeden.

Rendelhető
GG010-02246-02

PARTRÓL BEDOBHATÓ MÉLYSÉGMÉRŐ, AMI A TELEFONOD HALRADARRÁ ALAKÍTJA!

 

Találd meg könnyedén és fogd ki a halakat az ellenálló STRIKER Cast GPS mélységmérővel. Csak dobd be akár 60 méterre, majd tekerd vissza, hogy szonárképet kapj okostelefonodon vagy táblagépeden.

Rendelhető
010-01870-01

Könnyen használható, 3,5" képátlójú halradar, beépített nagy érzékenységű GPS vevővel

Halradar, mellyel könnyen menthet el helyeket és térhet vissza a dokkba, kikötőbe

Kényelmes, gombos kezelés

CHIRP (77/200 kHz) jeladó tartozék; átviteli teljesítmény 200 W RMS/1600 W csúcstól-csúcsig

QuickDraw Contours térképrajzolás a mélységmérőből származó adatokkal

Rendelhető
010-02550-01

Válassz 7 új élénk szonárkép közül, hogy a halakat és a mederszerkezetet a maximális kontrasztban és tisztaságban lásd a 10,2 cm-es kijelzőn. Használd a mellékelt GT20-as jeladót a Garmin CHIRP hagyományos szonár és a CHIRP ClearVü megtapasztalásához. Ha többet akarsz fogni, tudnod kell, hol kapnak a halak. Használd az útpont megjelölés funkciót a kedvenc/érdekes pontokhoz, így könnyen visszatalálhatsz ezekre. Tervezz és hozz létre útvonalakat, és tekintsd meg hajód sebességét a kijelzőn a nagy érzékenységű GPS segítségével. Senki sem ismeri jobban azokat a vizeket, ahol te horgászol. A STRIKER Vivid 4cv halradarral akár 2 millió hektár térképet tárolhatsz. A STRIKER Vivid 4cv halradar egy dönthető tartót, valamint fartükrös és a orrmotorra felszereléséhez szükséges tartót tartalmaz.

Rendelhető
GG010-02551-01

Könnyen használható, 5" képátlójú halradar, beépített nagy érzékenységű GPS vevővel és Garmin CHIRP ClearVü™ pásztázószonárralHalradar, mellyel könnyen menthet el helyeket és térhet vissza a dokkba, kikötőbeKényelmes, gombos kezelésGarmin GT20 CHIRP (77/200 kHz) jeladó tartozék; átviteli teljesítmény 300 W RMS/2400 W csúcstól-csúcsig, valamint 455/800 kHz CHIRP ClearVü (300W)QuickDraw Contours térképrajzolás a mélységmérő adatai alapján

A STRIKER Plus 5cv segítségével most könnyebben találhat halakat, mint eddig bármikor. Jelölje meg a kedvenc helyeit, majd térjen vissza könnyedén a dokkba vagy a sólyához.

A Smooth Scaling™ megszakítás nélküli rajzolást nyújt a mélységek közötti váltáskor. Egyszerűen visszanézheti a szonár előzményeit, melyen leszúrhat újabb útpontokat, hogy könnyen visszataláljon oda.

Ezen felül mutatja a sebességet és beépített flasher funkcióval is rendelkezik. Alaptartozékként 77/200 kHz-es CHIRP jeladóval érkezik, de könnyedén bővíthető az opcionálisan vásárolható GT22 vagy GT23 jeladókkal.

138 900 Ft
Nézet:
Sorrend: