Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Lowrance StructureScan beépíthető jeladó
Lowrance StructureScan beépíthető jeladó
291 890 Ft

Lowrance StructureScan beépíthető jeladó

LSS-2, bronzból készült jeladó, a HDS radarok side és down imaging funkciójának használatához.
Csak ennek az egységnek a használatával kapjuk meg a tényleges fotó minőségű képet.
A jeladó testbe szerelhető változat, a fekete dobozt az ár nem tartalmazza.

Az LSS-sel a Lowrance célja egy olyan egyedülálló digitális halkereső és fenékszerkezet letapogató mélységmérős szonár kifejlesztése volt, ami nagyfelbontású, már-már fényképminőségű képet ad a fenékről és a vízben zajló történésekről, és mind lefelé, mind oldalirányokban pásztáz egyidejűleg. Az LSS-2 jeladó a Lowrance által korábban kifejlesztett LSS-1 utódja, mely az előző jeladóhoz képest valamivel hosszabb, mivel több piezzo elektromos kristályt tartalmaz. Így nemcsak szuperéles képet kapunk a víz alatti környezetről, de nagyobb, akár 183 méter széles sávokat is. A StructureScan HD jeladó kizárólag a HDS kijelzőkkel kompatibilis, a többi Lowrance kijelzővel nem. Míg a hagyományos, gombos HDS-ek esetén a csatlakoztatás az LSS-2 HD feketedobozon keresztül történik, addig az érintőképernyős HDS Touch változatoknál közvetlenül lehet kapcsolni a jeladót a műszerhez. A StructureScan HD jeladónak kapható mind fartükörre szerelhető, mind hajótestbe építhető változata is.

Fő jellemzők:
- Míg a StructureScan HD DownScan lefelé pásztázó már fél méteres mélységtől akár 100 méteres mélységig ad nagyfelbontású képet, addig a SideScan oldalpásztázó képnél akár 183 méter szélességben is láthatjuk a mederfenék két oldalát. Tapasztalatokból azonban elmondható, hogy a vízmélység kb. nyolcszorosát látja széltében az LSS-2.
- A DownScan képet a BroadBand Sounder jeladó által alkotott képével együtt nézve végre biztosan nem keverheti össze a halakat és a hal formájú úszó tárgyakat.
- A StructureScan feketedoboza az ethernet hálózaton keresztül akár 3 HDS kijelzővel is összeköthető.

 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
013085
Rendelésre
291 890 Ft
Adatok
Cikkszám:
013085
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek