Lowrance StructureScan fekete doboz

Rendelhető
Lowrance StructureScan fekete doboz
Cikkszám
013162
238 990 Ft
Fekete doboz az LSS jeladókhoz. A HDS sorozat Structure Scan jeladói ezen a modulon keresztül kapcsolódnak a halradarhoz. Önmagában nincs rá szükség, csak jeladóval kiegészítve működik.

Az LSS-sel a Lowrance célja egy olyan egyedülálló digitális halkereső és fenékszerkezet letapogató mélységmérős szonár kifejlesztése volt, ami nagyfelbontású, már-már fényképminőségű képet ad a fenékről és a vízben zajló történésekről, és mind lefelé, mind oldalirányokban pásztáz egyidejűleg. Az LSS-2 jeladó a Lowrance által korábban kifejlesztett LSS-1 utódja, mely az előző jeladóhoz képest valamivel hosszabb, mivel több piezzo elektromos kristályt tartalmaz. Így nemcsak szuperéles képet kapunk a víz alatti környezetről, de nagyobb, akár 183 méter széles sávokat is. A StructureScan HD jeladó kizárólag a HDS kijelzőkkel kompatibilis, a többi Lowrance kijelzővel nem. Míg a hagyományos, gombos HDS-ek esetén a csatlakoztatás az LSS-2 HD feketedobozon keresztül történik, addig az érintőképernyős HDS Touch változatoknál közvetlenül lehet kapcsolni a jeladót a műszerhez. A StructureScan HD jeladónak kapható mind fartükörre szerelhető, mind hajótestbe építhető változata is.

Fő jellemzők:
- Míg a StructureScan HD DownScan lefelé pásztázó már fél méteres mélységtől akár 100 méteres mélységig ad nagyfelbontású képet, addig a SideScan oldalpásztázó képnél akár 183 méter szélességben is láthatjuk a mederfenék két oldalát. Tapasztalatokból azonban elmondható, hogy a vízmélység kb. nyolcszorosát látja széltében az LSS-2.
- A DownScan képet a BroadBand Sounder jeladó által alkotott képével együtt nézve végre biztosan nem keverheti össze a halakat és a hal formájú úszó tárgyakat.
- A StructureScan feketedoboza az ethernet hálózaton keresztül akár 3 HDS kijelzővel is összeköthető.
Adatok
Szín
Fekete
Cikkszám
013162
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!