Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Minn Kota BT iPilot Link távirányító
Minn Kota BT iPilot Link távirányító
230 900 Ft

Minn Kota BT iPilot Link távirányító

Szállítási információ
Ezt a terméket mérete, értéke, és értékvédelme érdekében 990 Ft-os szállítási költséggel küldjük ki futárszolgálattal/Posta Pont-ra.

i-Pilot távirányító a Minn Kota orrmotorjaihoz. Az egyszerűen kezelhető érintő kijelzőn, testreszabható menürendszer segítségével tudjuk irányítani elektromos csónakmotorunkat. A kijelző segítségével hasznos információkhoz juthatunk például a propeller állapotáról, a sebességünkről, de akár az akkumulátorunk töltöttségi szintjéről is. Kompatibilis a GPS vezérlésű, i-Pilot rendszerű Bluetooth modellekkel.

 

Az i-Pilot Link GPS rendszer több vezeték nélküli távirányítóval párosítható. Adjon további távirányítókat a beállításokhoz a nagyobb rugalmasság érdekében. A távvezérlő testreszabható, érintőképernyős kijelzője megmutatja az aktuális funkciót, a felhasználói menüket, a GPS-jel erősségét, és az akkumulátor állapotát. Újratölthető akkumulátorral működik, és vízálló. Az Auto Stow / Deploy és a Power Trim vezérlését is irányítja az Ulterra modelleknél.
Az i-Pilot Link lehetővé teszi, hogy Minn Kota és Humminbird eszközei kommunikáljanak egymással. Rögzítse a memóriában a horgászhelyeket, mentse le, és kövesse vissza az utakat, kövesse a mélység kontúrjait és még sok minden mást.


 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
901356
Rendelésre
230 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
901356
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek