Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

One-Boat Network

 

 

A Minn Kota és a Humminbird mérnökei összefogtak, hogy a vásárlók még jobban élvezhessék a vízen töltött időt. A cél az volt, hogy a maguk területén önmagukban is legfejlettebb horgászfelszereléseket még jobbá tegyék ezek együttműködése révén. Így született meg a One-Boat Network koncepció. A fejlesztés nem áll le, így folyamatosan keresik azokat a módokat, amelyek segítségével a termékek zökkenőmentesen integrálhatók és képesek egymással kommunikálni – még több funkciót, képességet és potenciált szabadítva fel a horgászok számára.

 

A Minn Kota ereje és precizitása, valamint a Humminbird intelligenciája egy kivételes kombináció, amely új szintre emeli a hajó irányítását. Minél jobban együttműködik az orrmotor és a halradar, annál sikeresebbek lehetünk a vízen.

Jól hangzik egy halradar, amely képes kommunikálni az orrmotorral és a sekély vízi horgonnyal, de hogy néz ki mindez valóságban a vizen? Bemutatásul és kedvcsinálóként álljon itt 5 példa az orrmotor és a halradar integrációjára használat közben:

1. Kövessen egy szintvonalat - vagy partvonalat - anélkül, hogy megmozdítaná az ujját

Az i-Pilot Linkkel ellátott orrmotorral a „Követés” funkció segítségével automatikusan a kiválasztott szintvonalon tarthatja a hajót. A Humminbird halradaron válasszon ki egy mélységi szintvonalat (vagy partvonalat), és aktiválja a „Követés” funkciót. A motor beindul, megtalálja a szintvonalat, és automatikusan végigvezeti rajta a hajót.

Rendelkezésünkre áll a Humminbird AutoChart Live ereje, amely lehetővé teszi egyéni szintvonalas térkép létrehozását, és még különlegesebb dolgokat is végrehajthat, például követheti a növényzet vonalát vagy a keményből puha talajba való átmenet vonalát.

2. Tárolja kedvenc helyét - és még 2499 darabot

Az i-Pilottal felszerelt Minn Kota motorok több mint egy tucat kedvenc Spot-Lock hely tárolására képesek. Ha azonban hozzáad egy Humminbird-öt az i-Pilot Link segítségével, 2500 új helyet menthet el, így újraélheti a legproduktívabb napokat a vízen. Ennyi talán elég lesz.

3. Horgonyozzon bárhol a Talon / Raptor sekélyvízi horgonyokkal

Soha nem tudhatjuk, mikor kerülünk a tökéletes helyre – de a One-Boat Network segítségével mindig készen állhatunk arra, hogy ott is maradjunk. A Talon / Raptor sekélyvízi horgonyok bárhol rögzítenek, és ha csatlakoztatva vannak egy Humminbird-höz, egyetlen gombnyomással üzembe helyezhetjük őket a halradarból.

4. Nem csak GPS útpontokat és útvonalakat menthet el, de az odajutás fáradságát is megspórolhatja

Azt nyílván eddig is tudta, hogy a GPS segítségével útpontokat menthet el a Humminbird halradaron. De azt tudta-e, hogy a Minn Kota motorja automatikusan el is juttatja hozzájuk? A Humminbird készüléken válassza ki az útpontot, és használja a "Go-To" funkciót a motor bekapcsolásához, és az automatikusan a kiválasztott útponthoz viszi a hajót, majd bekapcsolja a Spot-Lock funkciót, amíg készen nem áll a következő lépésre.

Az „Érkezési mód” funkciót testreszabhatja úgy is, hogy automatikusan Spot-Lock-ra álljon, vagy akár engedje le a Talonjait, amikor eléri a célt.

Esetleg a 2. pontban említett Spot-Lock helyszínekre menne? Ezekre is elnavigálhat közvetlenül a Humminbird halradarjából.

5. Sikeres volt a horgászat? Mentse el az útvonalat és járja be újra

Ha orrmotort használ és szeretné, ha vissza tudná követni az utolsó km-ket, akkor a „BackTrack” funkció segíthet. Utolsó orrmotoros útvonalát egy mentett iTrack-ké változtatja, amelyhez hozzáférhet Humminbird készülékén, és visszakövetheti azt Minn Kota orrmotorja segítségével.

A nyomvonal használata azt is jelenti, hogy anélkül finomhangolhatjuk a sebességet, hogy megijesztenénk a halakat a folyamatos indulással és megállással – koncentráljon csak a horgászatra, a One-Boat Network gondoskodik a navigációról.

 


43termék
 
43termék