Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

QUEST orrmotorok

 

 

A Minn Kota fogta a legjobb motorjait és tovább tökéletesítette azokat. A QUEST termékcsalád az innováció, teljesítmény és tartósság jelképe. A robosztus és hangtalan, kefe nélküli kialakításnak köszönhetően ezek a kiváló minőségű motorok ideálisak bármilyen kihíváshoz és kalandhoz. 

Teljesítmény

A Quest motorok a valaha volt legerősebbek. Extra tolóerőt és lényegesen nagyobb nyomatékot biztosítanak, lehetővé téve a könnyed navigációt és a precíz manőverezést még szélsőséges körülmények között is. Mindez az új fejlesztésű propellernek is köszönhető, mely maximalizálja a teljesítményt. Az új modellek 24 és 36 voltos feszültséggel is működtethetők, 24 volton 90 lbs, 36 volton 115 lbs a teljesítmény. 

Kefe nélkül

A motorok kefe nélküli kialakításuknak köszönhetően csendes működést biztosítanak, amely nem zavarja a halakat, és a kevesebb mozgó alkatrésznek köszönhetően hosszabb élettartamot biztosítanak.

Távirányító és pedál

A távirányítók is megújultak. A pedál és a távirányítók programozható gombokkal rendelkeznek. Az új One-Boat Network App a fedélzeten levő összes eszközzel együttműködik.

Továbbfejlesztett GPS

Minden modell frissített és továbbfejlesztett GPS-rendszerrel rendelkezik, ami által sokat javult a pontosság. Az új funkciók jelentősen megkönnyítik a horgászok életét:

DRIFT üzemmód

Ez az izgalmas funkció megoldja a horgászok egy gyakori probkémáját. Az irány mostantól tökéletes pontossággal tartható a tempomat funkcióval és a robotkormány segítségével.

DODGE üzemmód

Ideiglenesen kikapcsolhatja a robotkormányt, hogy azután zökkenőmentesen visszatérhessen az eredeti haladási irányba.

További GPS-funkciók: mélységvonal követés, tempomat, autopilot, spot-lock, körbejárás, backtrack, útvonal korrekció, i-Tracks

Akkumulátor felügyelet

Horgásszon egész nap, 30%-kal hosszabb üzemidővel és állandó kimeneti teljesítménnyel az innovatív energiahatékonyságnak köszönhetően. Ha csatlakoztatja a Minn Kota Quest orrmotorját a Humminbird halradarjához vagy a One Boat Network alkalmazáshoz, valós idejű adatokat kap az akkumulátor állapotáról. A motor működése közben valós időben nyomon követheti a teljesítményt és a hátralevő üzemidőt, és értesítést kaphat az energiatakarékos üzemmódról. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az akkumulátor töltöttségi szintjét 1%-os lépésekben, a távirányítóét pedig 20%-os lépésekben nyomon kövesse. Amikor az akkumulátor eléri a 20%-os töltöttséget, egy értesítést kap, amely lehetővé teszi az energiatakarékos mód aktiválását. Energiatakarékos üzemmódban az energia hatékonyabban hasznosul, ami meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Az akkumulátor-felügyelet csak Quest sorozatú modellel, hálózatképes Humminbird halradarral vagy One Boat Network App alkalmazással együtt használható. 

 

Új távvezérlők

Mikro távirányítók

Az egyszerűsített, kompakt vezérléshez használja az új, vízálló Bluetooth Mikro távirányítót a Spot-Lock, a sebesség, a kormányzás és az Autopilot funkció gyors vezérléséhez. A távirányító kompatibilis a régebbi, 2017-es Bluetooth modellekkel is.

Vezetéknélküli távirányító

Könnyen kezelhető gombelrendezés a Spot Lock, az Advanced Autopilot és a tempomat funkciókhoz, valamint 2,1"-os LCD kijelző jellemzi az új vízálló, könnyű, csúszásmentes távirányítót. Ezen kívül található rajta négy darab tetszés szerint testreszabható, programozható One-Boat Network gomb is. Programozzon be olyan népszerű parancsokat, mint az "útvonalpont megjelölése", "orrmotor behúzása/lesüllyesztése" az Ulterra modelleknél, stb..

One-Boat Network App

Az új One-Boat Network App alkalmazás az összes meglévő alkalmazást felváltja. Egyetlen képernyőről hozzáférhet a vezérlési funkciók teljes köréhez, a térképkészítéshez és az ügyfélszolgálathoz is. A One-Boat Network alkalmazás egyetlen kezelőfelületen egyesíti a Minn Kota és a Humminbird készülékeket, hogy teljesen átvehesse az irányítást a horgászcsónakja felett. Navigáljon a Humminbird hajózási térképekkel, majd irányítsa a Minn Kota orrmotort és a sekély vízi horgonyt az alkalmazás digitális távirányítóival. A készülékek szoftverét közvetlenül az alkalmazáson keresztül is frissítheti.

 

 

 


23termék 123
23termék 123