Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

EO sorozat

1termék 11
1termék 11

Az EO sorozat bemutatása

Úgy látszik a Minn Kota megirigyelte a HASWING sikerét, mert 2016-tól versenybe száll a nagyobb teljesítményű elektromos motorok piacán. Eddigi eredményeit ismerve látatlanban elégedettek lehetünk a próbálkozással, szinte biztos, hogy a márkára jellemző minőségből most sem engednek, legfeljebb talán az árképzésükkel lehetnek problémáink. 
Az új modellek egyszerre egyesítik magukban a korábbi tengerre készült sorozatok (Riptide, RT)  robosztusságát, só és vízállóságát, valamint az édesvízi modellek megszokott stílusát. Így a színe ennek a sorozatnak is fehér lesz. 
Két modellel indítanak, egy 12 voltos 1/2 lóerőssel, és egy 24 voltos 1 lóerőssel. Ez utóbbi még mindig csak a fele a nagysikerű Haswing Protruar teljesítményének, de a márkanév miatt biztosan sokan szívesen vállalják ezt a "kisebb" teljesítményt is.
Újdonság lesz a benzinmotoroknál már megszokott cinkanód, mely kopása után értelemszerűen ugyanúgy cserélendő.
A meghajtás érdekessége a korábbi modelleknél már megismert Digital Maximizer rendszer (lásd a részleteket a Minn Kota kategória oldalunkon), ami által jelentősen csökkenhet a fogyyasztás.

További jellemzők:

Fokozatmentes kapcsoló
9 állású, nagy szilárdságú, dönthető motorrögzítő
45 fokban dönthető, és 15 cm-re kihúzható gázkar
Nagy méretű, hidrodinamikailag tesztelt hínár, és damilvágó propeller
2 év Minn Kota garancia