Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Tréler, tartozékai

Cégünk az Alfa Marine trélerjeit forgalmazza, mely rendkívül széles termékválasztékot jelent. Trélerek általában egyedi igények alapján készülnek, a hajó hossza, szélessége, fenékkiképzése, és még seregnyi egyéb szempont alapján.

Az Alfa Marine program szinte minden méretű és formájú hajóhoz kínál szállítási lehetőséget. Modern dizájn, leegyszerűsített, letisztult vonalak, kifinomult megoldások és erendően gazdag felszereltség jellemzi a hajószállítókat, melyek pár méteres hossztól, akár 8 m teljes hajóhosszig nyújtanak biztos szállítási lehetőséget.  

Sok változatban rendelhetőek. Alapvetően melegen horganyzott vázzal rendelkeznek, de kérhető az adott hajó színében is felár mellett. Készülnek párnafás és görgős kivitelben, klasszikus levehető lámpatartóval, analóg lámpákkal, amiket szükség esetén LED-re lehet cserélni, de gyártják modern LED lámpatestekkel is, így nem kell levenni sólyázáskor a lámpatartót, mert az teljes mértékben vízálló, csakúgy, mint a torziós vagy laprugós tengelyek csapágyai.
Minden csónakszállítónk opcióként kiegészíthető számos gyári extrával!

A listában megadott modellek az adott tartomány alaptípusai, de minden igényhez hozzá lehet őket igazítani. Kérjük, hívja budapesti üzletünket, ha Önnek egyedi méretre, vagy itt nem látott kategóriájú trélerre van szüksége.

 

ALFA Marine csónakszállitó utánfutók alap felépítésének jellemzői:
1.Hegesztett váz, kívül-belül tüzihorganyoztatva, 4 darab rögzitő kampóval
2.KNOTT kapcsolófej 
3.Támasztókerék minden csónakszállitóhoz
4.Torziós rugózású KNOTT futómű kétsoros kúpós vizálló csapágyakkal. Opcióként rendelhető laprugós futómű is. A tengely és görgök szükség szerint állithatóak 
5.Biztonságos,állitható csörlőtartó,KNOTT csörlővel
6.Kék színű műanyag közép görgök állitható tartókon
7.Kék színű görgőszettek vagy műanyag borítású párnafák állítható tartókon
8.Új (1A) kerekek
9.Kék - tandem csónakszállitóknál fekete - színű sárvédő
10.12 V-os villamos rendszer 7 vagy 13 pólusú adapterrel
11.Kihúzható,leszerelhető lámpatartó, 400 mm-rel meghoszabbítható. Ez által lehetővé teszi az utánfutó meghosszabítását.
12.Alapváltozatban analóg lámpákkal készül vagy opciónálisan rendelhető LED-del is 
13.Kábelvezeték a zártszelvényben vezetve.

30termék
 
30termék