Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Portless Hajók

Hero Image

IDÉN TIÉD LEHET A BALATON!

Miért, eddig nem volt? Strand, lángos, buli, fesztivál, őrület a haverokkal. Volt minden. Persze, kint a parton. De most itt a lehetőség, hogy mindez a vízen folytatódjon. Mi? Egy hajó őrült drága, fenn is kell tartani, és a teltházas kikötőben a díjak megfizethetetlenek. Neked ezzel nem kell törődnöd. Egy Portless (nevében a lényeg) hajó nem igényel nagy felhajtást, bármikor a vízre dobható. Kikötő helyett elég egy nagyobb csomagtartó, kötélzet és vitorlák helyett ott a turbó pumpa, szélcsend helyett az akkumulátor és az elektromos motor már az árban. Ja, és nincs hajóvezetői jogosítványod? Senkit nem fog érdekelni. A Portless anélkül is vezethető, maximum félóra alatt bárhol vízre tehető. Neked csak a hideg italokról, zenéről, a baráti társaságról kell gondoskodnod, és vár a nyílt víz. A Portless az első olyan hazai gyártású hajó, ami a hajózás teljes élményét adja, a legegyszerűbb módon. Különleges percek alatt felfújható anyaga a milliárd üvegszállal elnyűhetetlen stabilitást ad, leengedve szinte a hónod alatt viheted. Már az alaptípus is teljes értékű élvezetet ad, de a seregnyi kiegészítővel, varázslatos vízi járművet varázsolhatsz belőle. Gyere el, próbáld ki, szeress bele és hajózz bele a lemenő balatoni Nap arany fényébe!

ÉLMÉNY, AMI ÖSSZEHOZ!


Fedezd fel a Portless felfújható Trimaránjait! Az egyedülálló Drop Stitch technológiának köszönhetően a fedélzet biztonságos, a hagyományos hajókhoz képest meglehetősen stabil, így akár tíz fővel is bulizhatsz a vízen!

Ha egyedi és letisztult formavilágra vágysz, van egy jó hírünk! Ezeket a hajókat neked készítjük! Amennyiben a mobilizálhatóság fontos szempont, vess egy pillantást 6 fős Trimaránjainkra, amelyeket személyautóval is egyszerűen szállíthatsz! Ha még nagyobb helyre és kényelemre vágysz, próbálj ki egy 10 személyes Deluxe Trimaránt!

Descriptive text

KIEMELT TÍPUSAINK


Legyen Ön is Portless tulajdonos!


5 év garancia!

DELUXE II

10 személyes trimarán, kormányállással, 4 személyes napozóággyal, elektromos motorral, helytakarékos és összecsukható!

Részletek
5 év garancia!

TRINITY

6 személyes trimarán, kormányállással, 2 személyes napozóággyal, elektromos motorral, helytakarékos és összecsukható!

Részletek
5 év garancia!

DINGHY

4 személyes trimarán, kifejezetten utazáshoz tervezve. Rendelhető elektromos motorral, helytakarékos, egy személyautó csomagtartójában kényelmesen elfér

Részletek

LEGYEN RÉSZESE VALAMI EGYEDÜLÁLLÓNAK