Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

International

Az International hajófestékek a hajók szépségét és hatékonyságát javító kiváló minőségű festékek. Az International hajófestékek különböző típusokban érhetők el, beleértve az algagátló festékeket, az epoxi festékeket, a fedőfestékeket, a primer (alapozó) festékeket és sok más típust.

Az International hajófestékek a hajók minden részére alkalmazhatók, beleértve a hajótestet, a vitorlákat, a fém részeket, a burkolatot és még sok mást. Az International hajófestékek számos színben és típusban elérhetők, amelyek megfelelnek a különböző hajózási igényeknek és költségvetéseknek.

Az International hajófestékek segítségével a hajók védelmet kapnak a korrózió és a rozsda ellen, miközben szép és vonzó megjelenést biztosítanak. Az International festékek tartósak és hatékonyak, és biztosítják a hajók hosszú élettartamát és optimális hatékonyságát.

Az International hajófestékek között számos olyan termék található, amelyek megfelelnek a különféle hajózási igényeknek és költségvetéseknek. A festékek könnyen felvihetők, és segítenek a hajók tisztán és karbantartott állapotban tartásában.

Noha komoly készlettel rendelkezünk International festékekből, a hatalmas választék miatt egyes speciális termékek egy része nincs mindig raktáron. Ezeket az International termékeket megrendelésre szállítjuk. Szállítási idő: max. 3-4 nap.

Az International festékek színpalettáját itt találja:

http://www.yachtpaint.com/LiteratureCentre/sz%C3%ADnk%C3%A1rty%C3%A1k_hun.pdf


Tájékoztató az International festékekről, típusokról, alkalmazási módszerekről:

https://www.trinexus.hu/shop_ordered/17496/pic/Festekinfo.pdf


http://www.yachtpaint.com/hun/diy/default.aspx