Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Deltabay

A Deltabay bemutatása

DELTABAY a világ egyik vezető - szabadidő- és horgász szektor számára készülő magas minőségű RIB-ek és felfújható gumicsónakok fejlesztésével és gyártásával foglalkozó - vállalata.
Hajóik modern, korszerű létesítményükben készülnek, rengeteg precíz, kézimunka hozzáadásával.

A  DELTABAY büszke arra, hogy ügyfelei részére olyan új hajók széles skáláját tudja biztosítani, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is.
Termékeik a legkedvezőbb ár-érték arányúak a piacon, minőségi kompromisszumok nélkül. Minden modell megfelel a CE minősítés követelményeinek. A hajók a nemzetközi szabványok szerint épülnek és készülnek.

A Deltabay sokféle gumihajót készít (többek között ő adja el a legtöbb ilyen terméket a kínai piacon), de a hazai piacra a két legnépszerűbb kategóriát, az alupadlós gumicsónakokat és a RIB hajókat hozzuk.Mit tudnak a gumicsónakok?

Sokoldalú, könnyű és könnyen szállítható, egyszerűen karbantartható, engedély nélkül vezethető ( max. 5 LE-s motorig), különböző méretben.
Ideális horgászathoz, nyaraláshoz, tengeri utazáshoz.


A DeltaBay felfújható gumicsónakok felépítésének tulajdonságai:

1. Tömlő anyaga: 0.9 mm / 1100 Decitex PVC-borítású anyag
2. Aljzat anyaga: 1100 Decitex PVC-borítású anyag
3. Csónakanyag felépítése: Négy rétegű, megerősített és hőingadozás tűrő
4. Fartükör felépítése: Üvegszál erősítésű rétegelt lemez, műanyagba öntve
5. Extra erősítés: Egy plusz, vastag gumírozott lemezréteg védi meg a csónak alját a szikláktól, úszó tárgyaktól
6. Padló: Elnyűhetetlen, erős alumínium

 A RIB-hajók:

A RIB hajók azoknak készülnek, akik egy csónaknál jóval komolyabb hajóval szeretnék élvezni a vízi sportot, családdal, barátokkal. 
A RIB hajók rengeteg jó tulajdonsággal rendelkeznek: mély "V" hajótestük van beépített merevítőkkel, stílusos vezető konzol szélvédővel és kapaszkodóval, sok tárolóhely a dekk és az ülések alatt, nagy belső tér. A nagyobbaknál pedig horgonycsörlő, valamint egy valódi hátsó üléspad felhajtható pihenőpaddal, ami akár mint egy magasított kormányülés is használható. A rendelésre készülő hajó stílusát Ön alakíthatja ki a választható tömlő színnel, de tehet bele teljes kárpitozást, kivehető piknik asztalt, bimini tetőt. A külön felszerelt roll bar nemcsak látványos, de rendkívül praktikus is. A luxus környezetet fokozza a 635-ös méret felett rendelhető teakfedélzet, az elnyűhetetlenséget a hypalon anyag.
Kényelmes utazást és nagyszerű menőverezhetőséget nyújt a sokoldalú Deltabay RIB, ami minden aktív programhoz élvezetet kínál.
Sokat sejtető a méretválaszték is. A legkisebb hajó 270 cm-rel kezdődik, és a csúcs 400 lóerővel terhelhető 900 cm-es méretig, 9 különböző méret közül választhat akkor, amikor már gyártás alatt van az új 6 és 8 méteres modell is.
Kérjük, jöjjön el budapesti üzletünkbe és tekintse meg a valóságban is, mitől lehet 2013 nyara több, mint valaha volt.