Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Házhoz szállítás

Házhoz szállítás

A nálunk vásárolt árut, kérésére mind helyi, mind vidéki viszonylatban házhoz szállítjuk. Együttműködő partnerünk az MPL futárszolgálat, amely 24 órán belül az ország legtávolabbi sarkában is személyesen az Ön kezébe adja át szállítmányát.
A szomszédos EU államokba is szállítunk, külön díjszabással - kérjük érdeklődjön!

Tájékoztató áraink:

  • Kiscsomag 30 kg-ig: 1.800 Ft-tól (bruttó)
  • Nagycsomag 30 kg felett: 8.000 Ft (bruttó)
  • Az 50 ezer Ft feletti és 30 kg alatti, nem súly- vagy méretfeláras termékek esetén a webshopon keresztül történt vásárlás esetén, a házhoz szállítás ingyenes. (Bizonyos termékeknél csomagolási, kezelési költség merülhet fel.)
     
Személyes átvétel
Kiszállítás MPL futárral
                                                                
Díjmentes: ha bármilyen terméket rendel webshopunkban, honlapunkon! Díjmentes: ha bármilyen terméket 50.000,- Ft fölötti értékben rendel webshopunkban, honlapunkon! (a díjtalan szállítás nem vonatkozik, veszélyes anyagra, súly-, vagy méretfeláras termékekre)
Az összeget el nem érő megrendelés esetén a szállítási költség bruttó 1.800,- forint, 30 kg súlyig.
Ön dönti el, hol veszi át rendelését: országosan három városban (Budapest, Győr, Szeged) található üzleteinkben lehetőséget biztosítunk erre. Bármely belföldi címre kérhető a kiszállítás: Munkahelyén, otthonában vagy más tartózkodási helyén is átveheti a rendelést.
Ön dönti el, mikor veszi át rendelését: A legtöbb üzlet 09:00-tól 17 -18:00-ig és szezonban szombaton is nyitva tart. A csomagot 5 munkanapon belül kell átvenni. Megválaszthatja az átvétel napját: Futárszolgálati partnerünk az Ön által megadott napon kézbesíti a megrendelését, amennyiben a felajánlott legkorábbi időpont nem megfelelő.
Készpénzzel és bankkártyával is fizethet:  A futárnál készpénzben vagy bankkártyával is fizethet.
Budapesten 1 napos, vidéken 2 napos határidő a rendelés telefonos jóváhagyása után. 1 munkanap szállítási határidő belföldön (a 12 óra előtt rendelésekre). Néhány esetben a kiszállítás előtt telefonos jóváhagyás szükséges. Ekkor kollégáinkal történt egyeztetés után indul csak el a kiszállítási folyamat.