Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

HE-LI LiFePo4 lítiumos akkumulátor

 

  Ez a cella típus a lítium alapú akkumulátor cellák közül a legbiztonságosabbak közül való és az egyik leghosszabb élettartamú. 

 

  • A HE-LI akkumulátorok LFP az-az Lifepo4 akkumulátor cellákból épülnek fel és beépített BMS-el (védelmi áramkör) rendelkeznek. Alap esetben a védelmi áramkör folyamatos terhelhetősége 50 amper (csúcs 150 amper), de nagyobb értkékkel is megrendelhető. A beépített digitális kapacitás kijelző tájékoztatást ad az akkumulátor valós töltöttségi szintjéről. 

  • A védelmi áramkörök az akkumulátorok kapacitásához igazodnak. Ez azt jelenti, hogy például egy 100 Ah-ás akkumulátor, 100 amper folyamatos terhelhetőségű BMS-t tartalmaz, ami egy 12 voltos rendszer esetében (12x100=1200) 1200 watt névleges teljesítményű elektromos fogyasztó folyamatos energiaellátására képes.

  • Ez az akkumulátor egy ilyen fogyasztót 1 órán át képes működtetni.

  • Tapasztalat szerint, ha ez a fogyasztó egy jármű elektromos motorja, akkor az üzemidő 1,5-2,5 óra, a használat jellegétől függően.

  • A beépített digitális kapacitás kijelző tájékoztatást ad az akkumulátor valós töltöttségi szintjéről.

  • Ez a cella típus a lítium alapú akkumulátor cellák közül a legbiztonságosabbak közül való és az egyik leghosszabb élettartamú. Ez akár 10 év feletti is lehet, a felhasználás körülményeitől függően. A gyártó 85% kapacitást garantál 3000 töltés/kisütés ciklus után.

  • Az akkumulátor súlya körülbelül a 40%-a, az azonos kapacitású ólom alapú akkumulátorokénak.

  • Nagy előny a legjobb minőségű AGM akkumulátorokkal szemben, hogy míg az ólom akkumulátorok 5-20% maximális terhelés mellett tudják a névleges teljesítményüket leadni, addig az LFP akkumulátoroknál ez az érték 100%. Ez azt jelenti, hogy egy 100 Ah-ás AGM akkor képes 100Ah teljesítményre, ha a terhelő áram nem haladja meg a 20 ampert. Ugyan ez az érték agy LFP akkumulátor esetében 100 amper.

  • Az akkumulátor töltési hőmérséklet tartománya 0-55 Celsius fok között van. A kisütési hőmérséklet tartomány mínusz 20 és plusz 55 Celsius fok között. Az akkumulátor töltésére kizárólag a hozzá gyártott akkumulátor töltő használható. Más típusú töltő használata meghibásodást okozhat. Kínálatunk kiváló minőségű és megbízható akkumulátor töltőket tartalmaz.

                              

                                                            


47termék
 
47termék