Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

X-Series

Egyre több hajótulajdonos részesíti előnyben az elektromos meghajtást a kedvtelési célú csónakok, dingik, kajakok, gumicsónakok, horgászhajók, katamaránok, pontonok és vitorlások meghajtására. Az elektromos meghajtású külső motorok nagyon élvezetessé és kellemessé teszik a hajózás élményét, köszönhetően a könnyű használatnak, a motorzaj, a kipufogó gáz és a rezgések hiányának. Az esetleges fenékvíz is szép és tiszta marad, mivel nem szennyezi olaj vagy zsír a felületet. Mivel az elektromotorban 90%-kal kevesebb mozgó alkatrész van, kevés az, ami elkophat vagy tönkremehet, így az elektromos motorok megbízható és életképes megoldásnak bizonyulnak a kis hajók számára. Az EZ Outboards tisztán elektromos meghajtású, a 30 lóerős vagy alacsonyabb teljesítménytartományokra összpontosít, amelyek kevesebb akkumulátorkapacitást igényelnek, és megfizethetőbbek a hajótulajdonosok számára. Elektromos meghajtású külmotorjainkat egyedülálló módon tervezték és tervezték a legmagasabb energiahatékonyság, a maximális biztonság érdekében, és gyakorlatilag karbantartásmentesek.

2023-ra teljesen megújult az EZ motorcsalád. Nemcsak a külseje lett modernebb, áramvonalasabb és látványosabb, de az elektromotort is teljesen átalakították.

Megszületett az MOX9 hermetikusan zárt elektromos hajómotor

Nincs szénkefe. Nincs sebességcsökkentő fogaskerék. Nincs mozgó tömítés. Most a kevesebb a több.

Legújabb X-sorozatú EZ motorjainkat mostantól a teljesen új, szabadalmaztatott Goldenmotor MOX9 Gearless & Brushless DC motor hajtja. A 9 évnyi kutatás és fejlesztés, amelyet a kefe- és hajtómű nélküli konstrukció kifejlesztésére fordítottunk, végre meghozta gyümölcsét. Most már búcsút mondhatsz a nem kívánt súrlódásnak és súlynak, és üdvözölheted az ingyenes extra futásteljesítményt. Az IE5 (Ultra-Premium Efficiency) besorolású MOX-9 motorok még több kilométert sajtolnak ki az akkumulátorból. A víz alatti motor teljesen hermetikusan zárt, hogy megakadályozza az esetleges vízszivárgást és sérülést!!!

Érintésmentes sebességváltó

Nincs függőleges meghajtótengely. Nincs ferde fogaskerék. Nincs vízszivattyú. Garantáltan 10.000 óra üzemidő.

Úgy gondoltuk, hogy Ön szívesen töltene több időt csónakázással és kevesebbet karbantartással, ezért kivettük a vízzáró tömítéseket a rendszerből. A MOX9 tengeri motort úgy terveztük, hogy akár (és valószínűleg több mint) 10 000 órán keresztül karbantartásmentesen működjön. DE HOGYAN? A forradalmian új, szabadalmaztatott MAGPROP™ technológiánk bevezetésével a hajócsavarjainkat elektromágneses indukcióval hajtjuk meg, így motorjaink valóban tömítésmentessé és karbantartásmentessé válnak, ami által non-stop használatra is alkalmasak.

Gyors és csendes

Magas sebesség - Alacsony zajszint.

Akár 30 lóerővel és akár 2600 RPM tengelyfordulatszámmal áll rendelkezésére, az X-sorozat eljut oda, ahová akar, csak sokkal gyorsabban. Propellerjeinket úgy terveztük, hogy képesek legyenek kezelni ezt a teljesítményt, miközben rendkívül hatékonyak is. Nem akarja elijeszteni a halakat? MOX9 motorjainkat nagy precizitású gépekkel gyártjuk, még teljes gázzal járó SportMode üzemmódban is ultra csendesek maradnak, nem fogják hallani, hogy jön.

Több teljesítményre van szüksége?

Adjon hozzá többet, kapcsolja össze őket.

Nagyobb hajója van? Nagyobb sebességre van szüksége? Mi gondoskodunk róla. Akár 120 lóerő (4*30 LE) eléréséhez egyszerűen kössön össze akár 4 EZoutboard X-sorozatú motort párhuzamos meghajtással az új EZ link skálázható interfészünkkel. A teljesítményhatékonyság maximalizálása érdekében egyszerűen váltson az egyszerű meghajtású EcoMode, vagy a nagyobb meghajtású SportMode üzemmód között egy gombnyomással. Az EZ link a legnagyobb rugalmasságot nyújtja, mivel lehetővé teszi az egyes üzemmódok szelektív ki- vagy bekapcsolását anélkül, hogy valaha is bajba kerülne a fizikai szétkapcsolásukkal.

Nulla károsanyag-kibocsátás

Tiszta víz. Boldog halak.

Most, hogy a világ egyre tudatosabbá vált a környezetvédelemmel kapcsolatban, az elektromos meghajtás tagadhatatlanul aktuálisabbá vált, mint valaha. A Goldenmotor termékeit a természet érdekeit szem előtt tartva fejlesztették ki. Szeretjük a bolygónkat, és arra kérjük Önt, hogy csatlakozzon hozzánk, hogy egy tisztább és fenntarthatóbb környezetet teremtsünk magunk és az utókor számára. Válassza az elektromosságot, tegyen különbséget, váltson az EZoutboard X-sorozatra még ma!


8termék 18
8termék 18

 

Összehasonlító táblázat az X-Sorozat motorjaihoz: