Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

F 2,5


Szórakozás vagy kaland, az F 2,5 motor tökéletes módja a víz nyújtotta élmények élvezéséhez.

Úttörő Yamaha kialakítás, szép külső. Könnyű kezelés és manőverezhetőség, megbízhatóság. Plusz könnyű hordozhatóság. A felhasználóbarát kezelőszervek és a rázkódásmentes futás új dimenziókat nyit. Az igényes yacht tulajdonosok ideális kiegészítője.360º-os kormányzás

Elég vízre helyezni az F2.5 motort, és máris egyértelmű, mennyire rugalmas és könnyen használható. A teljes, 360°-os kormányzással kivételes manőverezhetőséget biztosít, segítségével könnyebb a bejutás a szűkebb helyekre. Egyben kiváló hátrameneti lehetőséget is biztosít mindenféle sebességváltás nélkül.

Beépített üzemanyagtank

Az induláshoz fontos tudni, hogy lesz elég hely a hajóban a szükséges dolgoknak, például egy doboz csalinak, vagy egy rekesz frissítőnek. A több szabad hely biztosítása érdekében az F2.5 motor beépített üzemanyagtankkal rendelkezik, amellyel szükségtelenné teszi a külső tank használatát.

Sekély vizes hajtásrendszer

A Yamaha sekély vizes hajtásrendszerének köszönhetően magabiztosan közelíthet a parthoz. A rendszer védelmet nyújt a propellernek a sötét állóvízben vagy a kristálytiszta tengeren is, így olyan közel mehet a parthoz, amennyire csak szeretne.

Védelem a sebességben indítás ellen

A sebességben történő indítás káros lökést adhat a csónaknak. A Yamaha védelmi rendszere azonban szükségtelenné teszi az aggodalmat. A motor károsodását megelőzendő az indítómotor letilt, ha a váltó nem üresben van.

Kormánysúrlódás beállítása

Az F2.5 motor könnyen irányítható a karral beállítható kormánysúrlódásnak és gázkarállásnak köszönhetően. Könnyen beállítható a kormány és a gázadás akár a vízen is, és erős stabilitást és irányíthatóságot biztosít még nagy sebességnél is.

TCI gyújtásrendszer

A felhasználók fontosnak tartják a könnyű indítást, hogy problémák nélkül elindulhassanak a vízre rövid idő alatt. A Yamaha gyújtásrendszere szilárdtest-félvezető alkatrészeket használ mozgó alkatrészek helyett, és ezzel biztosítja azt a megbízható indítást és folyamatos, kiváló teljesítményt, amelyről a Yamaha hajómotorok világszerte híresek.

Yamaha korrózióvédelem

A motornak megbízhatónak kell lennie. A Yamaha külső hajómotorok megbízhatóságukról és értékállóságukról híresek. Ennek alapvető záloga az egyedi YDC-30 alumíniumötvözet, amely védi a motor külső részeit, a horganyzott minőségi rozsdamentes acél, és az 5 rétegű külső bevonat, amely hosszú ideig védi a motort kívülről és belülről.

Erős kormánykar gázzal

Az F2.5 erős kormány- és gázkarjával a motor kiválóan irányítható, manőverezhető, a váltó használata pedig igen egyszerű és kényelmes.Angol nyelvű bemutató