Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Minn Kota Talon elektromos leszúró karó 3,6 méter
Minn Kota Talon elektromos leszúró karó 3,6 méter
783 390 Ft

Minn Kota Talon elektromos leszúró karó 3,6 méter

Szállítási információ
Ezt a terméket mérete, értéke, és értékvédelme érdekében 990 Ft-os szállítási költséggel küldjük ki futárszolgálattal/Posta Pont-ra.

 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
902030
Rendelésre
783 390 Ft
Részletek

Elektro mechanikus kialakítás

Innovatív, hidraulika nélküli kialakítása könnyű súlyt és csendes működést eredményez. Minimális mennyiségű mozgó alkatrészt tartalmaz, így hosszú, meghibásodásmentes működés jellemzi. Felszerelése egyszerű, mintha csak egy trolling motort telepítenénk csónakunkra. Zajtalan, lopakodó működése révén pedig a halakat sem riasztja el.

Automatikus, ultragyors fel és leengedés

Csak nyomja meg a gombot és folytassa a horgászatot ahol abbahagyta. A Minn Kota Talon a mederfenék beállításokhoz (három különböző beállítási mód) igazodva érzékeli, amikor a hajó tökéletesen rögzül, így egy gombnyomás elegendő a horgonyzáshoz.

Beépített, hullámelnyelési rendszer

Beépített hullámelnyelési rendszerének köszönhetően csillapítja a hajó hullámzás általi folyamatos ringását, esetleges nagyobb kilengéseit, megakadályozza, hogy a Talon elektromos leszúró karónk rögzítése idő előtt megszűnjön.

Ledes mélység kijelző, távirányító

Csak pillantson rá a ledsorra, hogy lássa milyen mélységben jár éppen a Talon elektromos leszúró karója. Vízálló, lebegő távirányítója segítségével pedig használata is egyszerűbbé válik.

Állítható tartókonzol

Míg más, hasonló rendszereket csak egy pozícióban lehet használni, addig a Minn Kota Talon 30 fokban állítható, használaton kívül pedig egyszerűen leszerelhető.

Adatok
Cikkszám:
902030
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek