Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

HDS Live

2015-ben ismét újdonsággal jelentkezik a Lowrance. Csúcsradarjai, a HDS-ek a GEN2 fejlesztés után még tovább finomultak.
Mert itt a GEN3 Touch sorozat!
A HDS Gen3 halradar / chartplotter kijelzők jelentős előrelépést jelentenek a hajózási elektronikában. A technológiai fejlődés nem lassul, úgyhogy ideje lépést tartani. A HDS Gen3 egy olyan új, exkluzív képfelület, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrízhesse hajózási készülékei összes funkcióját akár a képernyőn, akár külön klaviatúrán kezelve azt. 

 


4termék 14
4termék 14

Fontos új funkciók:

Superior Lowrance Target Separation - Ez hi-tech funkció egyszerre ötvözi  a díjnyertes Lowrance® cél elkülönítést, az élvonalbeli CHIRP szonár technológiát és a széles körben elterjedt StructureScan ™ HD szonár képalkotást, mely segítségével páratlan rálátás nyílik a haltartásokra és a meder szerkezetére.


Láthatóan jobb képernyő - Annak érdekében, hogy a készülék jobban visszadja a víz alatti világ képét, a Lowrance kifejlesztett és speciálisan hangolt egy új típusú képernyőt. Még jobb felbontással jeleníti meg a visszatérő jeleketdinamikus dimenzionálva a különböző rétegeket, elemeket, az erős és finomszínvilág feltűnő váltakoztatásával.

Nyilvánvalóan gyorsabb Interface - Piacvezetőnek lenni a legújabb elektronikai technológiában kötelezettséget jelent a legekre. Ezért alkotta meg a Lowrance a HDS Gen3-mal a valaha volt  leggyorsabb HDS® radart. A kijelzőn a gombok gyors nyomogatásra készültek, a rendkívül gyorsprocesszor biztosítja, hogy a HDS Gen3 kövesse az Ön tempóját. 

 
Az eddigi HDS radaroknál külön-külön kellett megvenni és üzemeltetni az LSS-2 StructureScan HD jeladót és a hozzátartozó feketedobozt. A Touch radaroknál a feketedoboz funkciói egybe épültek a képernyővel, létrehozva egy új szélessávú szonármodult, amely óriási jeladóteljesítménnyel rendelkezik.. A jeladót a korábban megszokott módon választhatjuk ki a készülékhez, vagy az LSS-2 StructureScan HD-t, vagy a már ismert 83/200 vagy 55/200 kHz-es változatot.
A HDS Gen3 Touch érintőkijelzős műszerek a Lowrance felsőkategóriás modellcsaládját jelentik. A HDS-ek mindegyike olyan multifunkciós kijelző, melyet használhatunk mélységmérős halradarként, GPS-ként, földfelszíni radarként és digitális műszerfalként (sőt ma már audiorendszer vezérlőjeként) is. Az igényesebb felhasználók a rendszerhez még víz alatti videokamerát is csatlakoztathatnak.
A felhasználást egyszerűsíti az érintő képernyő, mellyel pillanatok alatt aktiválható a készülék bármely funkciója.
HDS Gen3-as műszercsalád a Lowrance csúcskategóriás multifunkciós műszercsaládja. A típus beépített, nagy hatékonyságú GPS vevővel, beépített szonármodulokkal ( szélessávú Broadband Sounder™, lefelé és oldalra pásztázó StructureScan HD és a Gen3 típusoknál már finom letapogatású CHIRP is) rendelkezik, melyekkel az legpontosabban és részletesebben figyelhetjük az akadókat, medret és a halakat.

A HDS Gen3 család fő jellemzői:

- gombos és multi-touch érintőképernyős (több ujjas) kijelző
- 10 Hz GPS vevő
- beépített WIFI/Bluetooth modul
- még erősebb processzor
- beépített Broadband Sounder, StructureScan HD , SpotlightScan és CHIRP technológia
- Insight Genesis kompatibilis - szonáradatok alapján saját térkép készítése
- DownScan kép rávetítés a hagyományos szonárképre
- StructureMap funkció - LSS képe rávetítés a térképre
- több típusú térképformátum fogadása (C-Map, Navionics, Lowrance illetve Insight Genesis
- Trackback képvisszatekerési funkció
- Ethernet, NMEA0183 és NMEA2000 hálózati kompatibilitás
- Kiegészítők széles választékban: Broadband radar, SpotlightScan, SonicHub, AIS, Point-1
- a 9 és 12 colos műszer kompozit videobemenettel rendelkezik